George Miller er klar med sin første film siden ‘Mad Max: Fury Road’ – se den imponerende trailer

George Miller er klar med sin første film siden ‘Mad Max: Fury Road’ – se den imponerende trailer
Idris Elba i 'Three Thousand Years of Longing'. (Foto: PR)

George Miller revolutionerede actiongenren med ‘Mad Max: Fury Road’ – et højoktant triumftog gennem den australske ødemark, der viste mulighederne inden for praktiske effekter og høstede seks velfortjente Oscar-statuetter i de tekniske kategorier.

Nu er instruktøren tilbage med sin første film i syv år, den længe ventede ‘Three Thousand Years of Longing’ med Tilda Swinton og Idris Elba, der i disse dage bliver vist på Cannes Film Festival.

Den første trailer til filmen er landet og den kører et overdådigt, metafysisk univers i stilling.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilda Swinton spiller forskeren Alithea Binnie, der får vendt sit logik-prægede verdenssyn på hovedet, da hun bliver opsøgt af flaskeånden Djinn (Idris Elba) under en konference i Istanbul.

Han tilbyder at opfylde tre af hendes ønsker i bytte for sin frihed. Men noget tyder på, at det (selvfølgelig) ikke går helt som planlagt.

George Miller har selv beskrevet filmen som »anti-Mad Max« på grund af dens dialogfokuserede plotlinje.

Instruktøren vender dog tilbage til sit postapokalyptiske univers med ‘Mad Max’-prequelfilmen ‘Furiosa’ med Anya Taylor-Joy, der forventes at få premiere i 2024.

‘Three Thousand Years of Longing’ får premiere herhjemme 15. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af