Næsten 3 millioner har skrevet under på, at Amber Heard bør fyres fra ‘Aquaman 2’

Næsten 3 millioner har skrevet under på, at Amber Heard bør fyres fra ‘Aquaman 2’
Amber Heard i 'Aquaman'.

Opdateret mandag eftermiddag 2. maj: Underskriftindsamlingen har nu rundet 3 millioner.

2.9 millioner.

Så mange har i skrivende stund, mandag formiddag 2. maj, skrevet under på, at Amber Heard bør klippes ud af den kommende Warner Bros. og DC-superheltefilm ‘Aquaman 2’.

Med mindre man har levet under en sten (eller i lykkelig uvidenhed) i de seneste par uger, vil man givetvis have opfanget, at Heard lige nu er midt i en ophedet retssag mod eksmanden Johnny Depp.

I sagen, der kan streames live dagligt på YouTube, har Depp sagsøgt Heard over en avisklumme i The Washington Post fra 2018, hvori Heard beskrev sig selv som offer for hustruvold.

Hun og Depp var gift fra 2015-16, og blev skilt under anklager om stofmisbrug og vold i hjemmet. Om end duoen efterfølgende indgik forlig og underskrev en tavshedserklæring.

Heard nævnte ganske vist ikke Depp ved navn i klummen, men sidstnævnte holder på, at den ikke desto mindre kostede ham højtprofilerede roller og millioner i tabt arbejdsfortjeneste. Samt at det var Heard, der var den voldelige i forholdet, ikke ham.

Depp har sagsøgt Heard for 50 millioner dollars. Hun har modsagsøgt ham for 100 millioner dollars.

I retten har juryen indtil videre hørt lydoptagelser og vidneudsagn, der utvetydigt tegner et foruroligende billede af skuespillernes turbulente relation – i en optagelse indrømmede Heard at have slået Depp, mens han i en anden optagelse kaldte hende en »cunt«, og advarede mod, at en eskalering af deres skænderier ville ende i »et blodbad«.

Det er en betændt sag, men Johnny Depp-fans er ikke i tvivl:

Amber Heard skal fjernes fra ‘Aquaman 2’, der får premiere i 2023.

Ikke mindst fordi Warner Bros. tilbage i 2020 fyrede Johnny Depp fra ‘Fantastisk bæster’-franchisen, hvorfor ovenstående næsten 3 millioner underskrivere på Change.org anklager filmstudiet for galoperende hykleri.

Runder underskriftindsamlingen 3 millioner , vil den være en af de største til dato på Change.org. Warner Bros. har ikke kommenteret på tiltaget.

Opdatering: Mandag eftermiddag passerede indsamlingen 3 millioner underskrifter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af