Ray Liotta er død alt for tidligt – Hollywood reagerer

Ray Liotta er død alt for tidligt – Hollywood reagerer
Ray Liotta i 'Goodfellas'. (Foto: PR)

Ray Liotta er gået bort i en alder af blot 67 år.

Repræsentanter for skuespilleren udtaler til Indiewire, at han døde, mens han sov. Han befandt sig i Den Dominikanske Republik, hvor han var i gang med at indspille filmen ‘Dangerous Waters’.

Liotta er bedst kendt for sin hovedrolle i Martin Scorseses ikoniske gangsterfilm ‘Goodfellas’, men skuespilleren har medvirket i op mod 120 film i løbet af sin 40 år lange karriere.

Andre af hans mest kendte præstationer tæller ‘Field of Dreams’, ‘Something Wild’, ‘Silence of the Lambs’-efterfølgeren ‘Hannibal’, Brad Pitt-filmen ‘Killing Them Softly’ og mordmysteriet ‘Identity’.

Senest har han gjort sig bemærket i Steven Soderberghs ‘No Sudden Move’ og ‘The Sopranos’-prequelfilmen ‘The Many Saints of Newark’ samt som øretæveindbydende skilsmisseadvokat i ‘Marriage Story’.

Liotta var stadig enormt produktiv og har en række nye projekter på vej, blandt andet Elizabeth Banks’ ‘Cocaine Bear’ og Apple Tv+-serien ‘Black Bird’ med Taron Edgerton. Han var også i gang med optagelserne til en række andre film, herunder ‘The Substance’, hvor han spiller over for Margaret Qualley og Demi Moore.

En række Hollywood-stjerner begræder tabet af Liotta, blandt andet hans ‘Goodfellas’-kollega Robert De Niro: »Jeg var meget ked af at høre om Rays død. Han er alt for ung til at have forladt os. Må han hvile i fred«, udtaler han i en pressemeddelelse.

Via Deadline udtaler ‘The Sopranos’-skaberen David Chase: »Det er et massivt, uventet chok. Jeg har været en beundrer af Rays arbejde, siden jeg så ham i ‘Something Wild’, en film som han virkelig ejer. Jeg var så glad for, at han arbejdede på ‘The Many Saints of Newark’. Jeg havde en stærk tro i mit hjerte på, at han kunne spille den dobbeltrolle. Han skabte to distinkte, anderledes karakterer, og hver præstation var fænomenal. Ray var også en meget varm og morsom person. En virkelig overlegen skuespiller. Vi føltes os alle heldige, fordi vi havde ham med i den film«.

Ray Liotta efterlader sig sin datter Karsen Liotta. Han var forlovet med partneren Jacy Nittolo.

Se andre Hollywood-stjerners afsked med skuespilleren herunder:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af