Se Ryan Gosling og Chris Evans tørne sammen i traileren til Netflix’ dyreste film nogensinde

Se Ryan Gosling og Chris Evans tørne sammen i traileren til Netflix’ dyreste film nogensinde
Ryan Gosling i 'The Gray Man'. (Foto: Stanislav Honzik/Netflix)

Der lægges op til smæk for skillingen i den første trailer til Netflix’ kommende action-blockbuster ‘The Gray Man’.

Ryan Gosling indtager hovedrollen som CIA-lejesoldaten Sierra Six, der holder sin sande identitet skjult, når han udfører lyssky missioner for agenturet. Men da han ved et tilfælde opdager nogle af CIA’s mørke hemmeligheder, må han smage sin egen medicin, når han får den ligeledes trænede toplejemorder Lloyd Hansen (Chris Evans) efter sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen har et prisskilt på over 200 millioner dollar, hvilket gør den til streaminggigantens dyreste filmsatsning til dato. Netflix har allieret sig med Marvel-guldkalvene Joe og Anthony Russo, der instruerede Captain America-filmene ‘Winter Soldier’ og ‘Civil War’ samt de sidste to ‘Avengers’-film.

Filmen markerer Ryan Goslings første filmrolle siden ‘First Man’ i 2018 og det ser ud til, at han formår at kombinere sin karakteristiske charme og glimt i øjet med hårdtpumpet action.

Den stjernespækkede rolleliste tæller desuden Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Alfre Woodard og Jessica Henwick.

Filmen får premiere på Netflix 22. juli. Instruktørerne har forhåbninger om at kickstarte en større franchise, der blandt andet skal tælle en prequel om Chris Evans’ karakter samt en sequel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af