Se Tom Cruise risikere liv og lemmer i første trailer til ‘Mission Impossible 7’

Se Tom Cruise risikere liv og lemmer i første trailer til ‘Mission Impossible 7’
Tom Cruise og Rebecca Ferguson i traileren til 'Mission Impossible 7'. (Foto: PR)

Efter snart 30 år i rollen som superspionen Ethan Hunt er ‘Mission Impossible’-franchisen ved at nå sin afslutning.

Den store finale er delt op i to film, ‘Mission: Impossible – Death Reckoning’ del 1 og 2, der lander i biograferne henholdsvis i sommeren 2023 og 2024.

Traileren til første del er landet, og her ser vi endnu engang Tom Cruise udføre halsbrækkende stunts med livet som indsats, blandt andet når han kører en motorcykel direkte ud over en hundredmeter høj klippesats.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cruise har i et interview med Empire beskrevet stuntet, som det hidtil farligste i hans karriere. Men mon ikke actionguruen kan nå at overgå sig selv? Optagelserne til ‘Mission Impossible 8’ er i hvert fald stadig i gang.

Traileren er sparsom på egentlig plotinformation, men sikkert er det, at Hunt kommer til at stå over for en ny, dødsensfarlig fjende.

Cruise får selskab af en række af sine faste ‘Mission Impossible’-kollegaer som Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson og Vanessa Kirby. Desuden vender Henry Czerny tilbage i rollen som Kittridge, der får masser af skærmtid i traileren.

De sidste to ‘Mission Impossible’-film er instrueret af Christopher McQuarrie, der også stod bag ‘Fallout’ og ‘Rogue Nation’. Filmene får premiere henholdsvis 14. juli 2023 og 28. juni 2024.

Kan man ikke vente til da, er Tom Cruise aktuel i den imødesete opfølger til ‘Top Gun’, der får dansk premiere på torsdag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af