Soundvenue Live: Første danske visning af ’Verdens værste menneske’ – mød Joachim Trier

Soundvenue Live: Første danske visning af ’Verdens værste menneske’ – mød Joachim Trier
Renate Reinsve i 'Verdens værste menneske'. (Foto: Camera Film)

En af Europas største instruktører, Joachim Trier, stiller op til interview i Empire Bio, når Soundvenue i samarbejde med Nohrlund inviterer til Danmarks første visning af nordmandens hyldede ’Verdens værste menneske’ fredag den 10. juni (køb billet HER).

Triers nye film har gået sin sejrsgang verden rundt, og efter blandt andet en Cannes-pris og to Oscar-nomineringer er det nu endelig vores tur til at nyde den ualmindeligt veloplagte film, der vil gå lige i hjertet på de fleste omkring de 30.

’Verdens værste menneske’ handler om Julie (en kraftpræstation af breakout-stjernen Renate Reinsve), der ikke ved, hvad hun skal med sit liv.

Hun shopper rundt mellem uddannelser og indleder et forhold til en 10 år ældre kulttegneserieforfatter (Anders Danielsen Lie), som dog siden skiftes ud med den jævnaldrende Eivind, og Joachim Trier drøner gennem hendes forelskelser, tvivl og tanker med fantastisk sjov, følsom og smittende energi.

Joachim Trier slog igennem med de skelsættende ’Reprise’ og ’Oslo, 31. august’, og ’Verdens værste menneske’ er afslutningen på hans såkaldte Oslo-trilogi, uden at man behøver at have set de andre for at sætte pris på den nye.

Trier er halvt dansk, og han er altså med efter forpremieren, hvor han tager imod spørgsmål fra Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og publikum.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER.

’Verdens værste menneske’
Fredag den 10. juni kl. 19.00
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af