Soundvenue Live: Oplev Alex Garlands dybt forstyrrende horrortreat ’Men’ til forpremiere før alle andre

Soundvenue Live: Oplev Alex Garlands dybt forstyrrende horrortreat ’Men’ til forpremiere før alle andre
Jessie Buckley i 'Men'. (Foto: A24)

Alex Garland er en af tidens mest originale filmskabere, hvis ’Ex Machina’ og ’Annihilation’ var stimulerende sci-fi med blæret æstetik.

Nu går han linen ud med horrorperlen ’Men’, en voldsomt intens, overraskende og ofte afvæbnende sjov film, som du tirsdag 24. maj kan se som de første i landet ved Soundvenues forpremiere i Empire Bio, præsenteret i samarbejde med PIFT.

Filmen handler om Harper, der efter sin eksmands død lejer et overdådigt gammelt hus langt ude på landet. Men hun forbliver ikke alene længe i huset, hvor en række mærkværdige mænd – der alle har en bizar lighed med hinanden! – trænger sig på.

Alex Garland leger frydefuldt med gysertroperne, samtidig med at der er en dyster afsøgning af sorg og skyld frem mod en afslutning, vi allerede godt nu tør rubricere som årets mest vanvittige. The A.V. Club kalder filmen for et »sindssygt mesterværk«.

I hovedrollen ses en af tidens mest interessante skuespillere, Jessie Buckley, mens Rory Kinnear (’Black Mirror’) leverer en decideret magtdemonstration i et hav af forskellige roller.

Vi er et stykke fra den intellektuelt udfordrende science fiction fra ’Ex Machina’ og ’Annihilation’, men Garland sætter en tyk streg under sin utrolige evne til at opbygge stram og pirrende atmosfære i et frygtløst møde mellem Lars von Trier og ’Get Out’.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER

’Men’
Tirsdag den 24. maj 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af