Bradley Cooper takker Will Arnett for at få ham til at stoppe med kokain

Bradley Cooper takker Will Arnett for at få ham til at stoppe med kokain
Bradley Cooper og Will Arnett til et event i 2018 (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Bradley Cooper talte lige ud af posen, da han gæstede podcasten ’SmartLess’, som trioen Will Arnett, Jason Bateman og Sean Hayes står bag, rapporterer AV Club.

Da han kom ind på de problemer, han havde i sine sene 20’er,e blev samtalen pludselig seriøs.

»Jeg var så fortabt, og jeg var afhængig af kokain. Min akillesscene sprang, lige efter jeg blev fyret-skråstreg-sagde op på ’Alias’«, fortæller han, hvilket ledte til en del videre problemer.

I året efter havde Cooper, som han beskriver det, »nul selvværd« og brugte tiden på at prøve at efterligne den ubehøvlede humor, hans komikerhelte lavede. I stedet endte han med at »virkelig såre folks følelser«.

Cooper kom ud af sit misbrug, og han fortalte, at det var Will Arnetts fortjeneste, da de to var naboer dengang. Efter en middag hos Arnett erindrer Cooper, at Arnett dukkede uanmeldt op til hans hus. Cooper fortæller:

»Han sagde ’Hey mand, kan du huske, vi spiste middag sammen den anden dag? Hvordan synes du det gik?’ Jeg svarede, at jeg huskede, at jeg var så sjov, og at de to af mine helte (Arnett boede dengang sammen med Amy Pohler, red.) synes, jeg var så sjov«.

»Og jeg ved ikke, om du kan huske det her, Will. Jeg troede, jeg var fantastisk. Jeg troede, jeg tog kegler. Will svarede ’Du var et rigtigt røvhul mand. Du var et rigtigt røvhul. Og for resten har dine hunde været på toilettet?’«.

»Og det var der, jeg først indså, at jeg havde et problem med stoffer og alkohol. At Will sagde det til mig. Jeg glemmer det aldrig. Jeg tænkte ’åh, fyren, jeg tror laver ubehøvlet humor, fortæller mig sandheden’… Og det ændrede mit liv«.

Senere i podcasten tilføjer han: »Will er grunden, han tog risikoen at have den hårde samtale med mig i juli 2004, som fik mig på sporet, og jeg valgte at ændre mit liv. Det var virkelig Will Arnett – han er grunden«.

Arnett, som selv også er ædru alkoholiker, viste også sin taknemmelighed til sidst i podcasten, da han sluttede af med nogle ord til Cooper.

»Vi elsker dig, mand. Bare bliv fucking ved med at gøre det. Jeg tror ikke, jeg har sagt det ærligt til nogen før, men bliv ved med at fucking sigte efter stjernerne og slå bolden ud af parken. Det er fucking awesome og inspirerende«.

Hele podcasten ’SmartLess’ kan lyttes til på Apple Podcasts, Spotify og andre platforme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af