Chris Evans er åben over for at vende tilbage til Marvel – men ikke som Captain America

Chris Evans er åben over for at vende tilbage til Marvel – men ikke som Captain America
Chris Evans i 'Avengers: Endgame'. (Foto: PR)

Marvel-fans har måttet erkende, at Captain Americas historie er færdig, siden ’Endgame’ slog alle rekorder tilbage i 2019. Det nyligt lancerede multivers har dog åbnet en mulighed for et comeback.

Det ville dog kræve, at Chris Evans, manden bag skjoldet, var med på ideen. Det virker bare ikke særligt sandsynligt, da han i interviews har været meget tydelig omkring ikke at have lyst til at ødelægge karakterens exit fra Marvel-universet.

Til gengæld kan det være, at vi får en anden mulighed for at se Evans tilbage i superheltedragten. I et interview for MTV News bliver han nemlig spurgt, om han ville have lyst til at genoptage sin rolle som superhelten Johnny Storm aka The Human Torch fra 00’ernes ’Fantastic 4’-film.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Gud, det ville da bare være fantastisk,« svarer Evans om en comebackmulighed som Johnny Storm.

»Men nej, ingen er kommet til mig omkring det. Jeg mener, jeg ser ikke sådan ud mere. Det var 15, næsten 20 år siden. Oh my god, jeg er gammel. Jeg elsker virkelig den karakter, men jeg tror… Laver de ikke noget med Fantastic Four nu?«.

Og jo, der er planer om at lave en MCU-film om kvartetten, om end seneste nyt er, at Jon Watts, instruktøren bag de nye ’Spider-Man’-film, valgte at forlade projektet.

»Hør, jeg ville elske det,« fortsætter Evans om ideen om at vende tilbage til Fantastic Four-universet. »Det ville faktisk være en lettere overtalelse end at vende tilbage som Cap. Cap er så dyrebar for mig, og jeg har næsten ikke lyst til at ødelægge, hvor smuk den oplevelse var. Men Johnny Storm føler jeg aldrig rigtigt fik en god chance. Det var, før Marvel fandt deres fodfæste. Jeg elskede rollen, så du ved, hvem ved?«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af