‘Spider-Man: No Way Home’-instruktør Jon Watts forlader Marvels nye ‘Fantastic Four’

‘Spider-Man: No Way Home’-instruktør Jon Watts forlader Marvels nye ‘Fantastic Four’
Instruktør Jon Watts' 'Spider-Man: No Way Home'. (Foto: PR)

Sidste gang en talentfuld instruktør filmatiserede Marvel-tegneserien ‘Fantastic Four’ gik det … ikke så godt.

Josh Tranks ‘Fantastic Four’ fra 2015 blev et eklatant flop, som fik en dårlig modtagelse af både anmeldere og biografgængere – og ifølge instruktøren selv skyldtes det, at selskabet 20th Century Fox havde fravristet ham den kreative kontrol.

Forventningerne til næste forsøg på at filmatisere Marvel-kvartetten var dog stadig intakte. Disney, som overtog rettighederne til ‘Fantastic Four’ ved opkøbet af 20th Century Fox, havde nemlig meldt ud, at Jon Watts skulle instruere det kommende reboot.

Watts har netop haft stor succes med at genopfinde en Marvel-helt med de tre populære ‘Spider-Man’-film med Tom Holland i hovedrollen – senest i form af biograffænomenet ‘Spider-Man: No Way Home’.

Nu har Watts imidlertid valgt at forlade det kommende ‘Fantastic Four’-reboot, skriver Deadline.

Årsagen er ganske udramatisk: Instruktøren er simpelthen blevet lidt træt af at lave store superhelte-blockbusters.

»At lave tre ‘Spider-Man’-film var en utrolig og livsændrende oplevelse for mig«, udtaler Watts om bruddet til Deadline. »Jeg er evigt taknemmelig for at have været en del af Marvel Cinematic Universe i syv år. Jeg er fortrøstningsfuld om, at vi kommer til at arbejde sammen igen, og jeg kan ikke vente med at se den fantastiske vision for ‘Fantastic Four’ blive bragt til live«.

Døren er altså ikke lukket for, at Watts kan vende tilbage til Marvel-universet i fremtiden. Tidligere har Sony (som ejer filmrettighederne til ‘Spider-Man’) teaset for, at en ny trilogi med Tom Holland er under udvikling.

Med ‘Fantastic Four’ af vejen kan Jon Watts’ næste projekt meget vel være en ombejlet ny film med George Clooney og Brad Pitt i hovedrollerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af