Christian Bale er åben over for at spille Batman igen – på én betingelse

Christian Bale er åben over for at spille Batman igen – på én betingelse
Christian Bale i 'The Dark Knight Rises'. (Foto: PR)

Christian Bale er igen tilbage i superhelteland med sin rolle i Taika Waititis Marvel-film ‘Thor: Love and Thunder’ – 10 år efter, at han redefinerede genren i parløb med Christopher Nolan i instruktørens indflydelsesrige ‘Dark Knight’-trilogi.

Siden da har både Ben Affleck og Robert Pattinson iklædt sig flagermusedragten. Men i et nyt interview med Screenrant fortæller Bale, at han gerne påtager sig rollen som nattens hævner igen – på én betingelse.

»Der er ingen, der har nævnt det for mig. Ingen har bragt det på banen. Til tider siger folk til mig: ‘Åh, jeg hører, at du blev kontaktet og tilbudt alt muligt’. Jeg siger: ‘Det er nyt for mig. Ingen har nogensinde sagt det’«, siger Bale om at vende tilbage til rollen og fortsætter:

»Jeg havde en pagt med Christopher Nolan. Vi sagde: ‘Hey, lad os lave tre film, hvis vi er så heldige at få lov. Og lad os så stoppe, mens legen er god. Lad os lade være med at blive hængende for længe’. Det ville være stort, hvis Christopher Nolan nogensinde sagde til sig selv: ‘Ved du hvad, jeg har endnu en historie at fortælle’. Og hvis han gerne ville fortælle den historie med mig, ville jeg være klar«.

‘Dark Knight’-trilogien blev en massiv kommerciel succes, hvor de sidste to film omsatte for over én milliard dollar på verdensplan. Filmene var med til at igangsætte den superheltebølge, som Marvel også red på (‘Iron Man’ udkom samme år som ‘Dark Knight’).

I ‘Thor: Love and Thunder’, der får biografpremiere herhjemme 6. juli, skifter Bale heltekappen ud med skurkerollen med det sigende navn Gorr the God Butcher.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af