Christian Bale vidste ikke, hvad »MCU« betød, da han blev castet i ‘Thor: Love & Thunder’

Christian Bale vidste ikke, hvad »MCU« betød, da han blev castet i ‘Thor: Love & Thunder’
Christian Bale i 'Thor: Love & Thunder'. (Foto: Marvel Studios)

Da Christian Bale blev castet som superskurk i Taika Waititis Marvel-film ‘Thor: Love & Thunder’, centrerede meget af pressedækningen sig omkring, at Bale nu tog springet fra DC – hvor han som bekendt spillede Batman i Nolans-trilogi – over til konkurrenten MCU.

Men Bale selv havde ingen ide om, hvad MCU stod for. Det fortæller han i et interview med Total Film (for de uindviede: Marvel Cinematic Universe).

»Jeg tænkte slet ikke over det ( … ) Folk sagde, ‘Åh, se der! Han har gjort sin entre hos MCU!’. Og jeg svarede, ‘Jeg har gjort hvad? Jeg har ikke entreret shit, om jeg må bede’. Jeg havde det sådan, ‘MCU?’. Jeg var nødt til at spørge, hvad det var«.

I ‘Thor: Love & Thunder’ spiller Bale karakteren Gorr the God Butcher, og ifølge Bale var to af de primære inspirationskilder Aphex Twins’ musikvideo til ‘Come to Daddy’ og Kate Bush (som takket være ‘Stranger Things’ sæson 4 har indtaget hitlisterne igen, igen med sit gamle 80’er-hit ‘Running Up That Hill’).

»Taika og jeg ville lave en hel dans, men kom dog ikke til det (…) Jeg tror, at det gik op for ham, at han aldrig ville få lov til at tage den med i den færdige film«, fortæller Bale til Total Film.

Waititi har tidligere udtalt, at ‘Love & Thunder’ er hans »mest vanvittige film til dato« – et lovende statement fra en instruktør, der tidligere har givet os Marvels mest fandenivoldske actionkomedie, ‘Thor: Ragnarok’ (hvori op til 80 procent af dialogen blev improviseret på settet), såvel som vampyr-indiekomedien ‘What We Do in the Shadows’.

‘Thor: Love & Thunder’ får premiere herhjemme den 6. juli, og er en særdeles stjernespækket affære. Foruden Bale og hovedrolleindehaver Chris Hemsworth medvirker også Natalie Portman, Russell Crowe, Tessa Thompson, Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldaña, Vin Diesel, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillian (ja, hele ‘Guardian of the Galaxy’-holdet), Melissa McCarthy, Luke Hemsworth (bror til Chris), Matt Damon, Sam Neil, Jeff Goldblum og, selvfølgelig, Taika Waititi selv.

Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af