‘Thor: Love and Thunder’ er »det vildeste, jeg nogensinde har lavet«, fortæller Taika Waititi

‘Thor: Love and Thunder’ er »det vildeste, jeg nogensinde har lavet«, fortæller Taika Waititi
Taika Waititi ved Annual Critics' Choice Awards i 2020. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

I tirsdags blev optagelserne til Marvel-filmen ‘Thor: Love and Thunder’ færdiggjort af filmholdet, ledt an af instruktør Taika Waititi, der som bekendt også stod bag den forfriskende forgænger ‘Thor: Ragnarok’.

I den forbindelse delte den newzealandske filmskaber og skuespiller et billede fra settet, hvor hovedrolleindehaveren Chris Hemsworth og Waititi selv kigger ind i kameraet med alvorsfulde miner.

»Nogle gange går to mennesker sammen for at inspirere verden og forandre det filmiske landskab for evigt«, skriver instruktøren i teksten til billedet, hvorefter han vanen tro går over i en mere selvironisk tone:

»Og så er der mig og Chris Hemsworth, som er for cool til at bekymre os om alt andet end at lave film, der giver folk absolut fryd. Ok, jeg ser ikke cool ud, jeg ved det godt. Denne film er det vildeste, jeg nogensinde har lavet, og jeg er beæret over at knokle min røv i laser og have et nervesammenbrud, så I alle kan se den i maj 2022«.

Den fjerde Thor-film ser altså ud til at blive rimelig vanvittig, taget i betragtning af, at produktive Waititi senest spillede en drengs Adolf Hitler-fantasiven i Oscar-vinderen ‘Jojo Rabbit’, som Waititi desuden skrev og instruerede.

‘Thor: Love and Thunder’ får biografpremiere 6. maj 2022, og ifølge Collider består hovedcastet foruden Hemsworth af stjernerne Christian Bale, Natalie Portman og Russell Crowe.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af