Taika Waititi skal spille endnu en ikonisk og »muligvis sindssyg« historisk person i lovende HBO Max-serie

Taika Waititi skal spille endnu en ikonisk og »muligvis sindssyg« historisk person i lovende HBO Max-serie
Taika Waititi ved Annual Critics' Choice Awards i 2020. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association)

Efter ‘Jojo Rabbit‘ lægger Taika Waititi nu an til at spille endnu en historisk figur i en lettere gakket udgave. Multitalentet er blevet annonceret til rollen som Sortskæg i HBO’s piratserie ‘Our Flag Means Death’, som Waititi hidtil har været tilknyttet som instruktør.

Ifølge showrunner David Jenkins er rollen helt i tråd med Waititis vanlige skæve humor: »Vores Sortskæg er en legende, en elsker, en kriger, et taktisk geni, en poetisk sjæl og muligvis sindssyg. Kun én mand kunne spille rollen, og det er den fænomenale Taika Waititi. Vi er ovenud begejstrede for, at han har besluttet sig for at trække i skægget«.

Waititi skal spille over for Rhys Darby, som han også spillede sammen med i sin gennembrudsfilm ‘What We Do in the Shadows’ og som han instruerede i tv-serien ‘Flight of the Conchords’.

‘Our Flag Means Death’ er løst baseret på den fallerede aristokrat Stede Bonnets virkelige eventyrer, hvor han forlod sine privilegier for at leve som pirat. Sortskæg er en af historiens mest frygtede pirater. Han døde i 1718, men har inspireret et hav af film, serier og bøger.

Efter succesen med ‘Jojo Rabbit’ og særligt ‘Thor: Ragnarok’ har Waititi travlere end nogensinde før. Han er i færd med at lægge sidste hånd på den ventede fodboldkomedie ‘Next Goal Wins’, mens han er i optagelse med Marvel-braget ‘Thor: Love and Thunder’.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Our Flag Means Death’ får premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af