Ewan McGregor »håber virkelig« på en sæson to af ‘Obi-Wan Kenobi’, men instruktøren sår tvivl

Ewan McGregor »håber virkelig« på en sæson to af ‘Obi-Wan Kenobi’, men instruktøren sår tvivl
'Obi-Wan Kenobi'. (Foto: Disney+)

Trods en blandet modtagelse har ‘Obi-Wan Kenobi’ været en stor publikumssucces for Disney+, der har holdt trolige fans af den elskede karakter klinet til skærmen i over en måned.

Det store spørgsmål efter finalen er selvfølgelig, om vi kan gøre os forhåbninger om en sæson to. Og hovedpersonen selv er ikke afvisende.

I et interview med det britiske GQ-magasin fortæller Ewan McGregor, at han drømmer om at fortsætte sagaen: »Jeg håber virkelig, at vi laver en til. Hvis jeg kunne lave en af de her i ny og næ, ville jeg være utroligt glad«.

Hayden Christensen, der vendte tilbage i rollen som Darth Vader, er også opsat på at arbejde videre med karakteren, særligt i sin egen serie. Til Radio Times udtaler han:

»Den (serien, red.) blev udtænkt som en standalone historie. Men jeg ville elske at fortsætte med karakteren. Jeg tror bestemt, der er mere at udforske og jeg ville fortsætte arbejdet med stor begejstring. Jeg ville bestemt være åben over for at vende tilbage (til en sæson to af ‘Obi-Wan Kenobi’, red.)«.

Seriens instruktør Deborah Chow er dog mere lunken over for idéen i et interview med Entertainment Tonight:

»Vi udtænkte virkelig historie som en miniserie. Det er én stor historie med en begyndelse, midte og slutningen. Vi tænkte ikke udover det. Hvis vi skulle gå videre (med en ny sæson, red.), skulle det kun være fordi, der var en egentlig grund til en ny ombæring«.

‘Obi-Wan Kenobi’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af