Hayden Christensen vil gerne spille Darth Vader i sin egen serie

Hayden Christensen vil gerne spille Darth Vader i sin egen serie
Hayden Christensen i 'Obi-Wan Kenobi'. (Foto: Disney+)

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at den nye ’Obi-Wan Kenobi’-spinoff bringer Hayden Christensen tilbage for at spille Darth Vader.

Serien foregår 10 år efter ’Revenge of the Sith’, hvor Obi-Wan gik i eksil for at beskytte den unge Luke Skywalker, mens imperiet ihærdigt ledte efter dem.

Selv om prequel-filmene blev kritiseret af mange, er fans ellevilde for at genoptage historien mellem lærling og mester, en begejstring, skuespillerne tilsyneladende deler. Christensen, som kun fik lov til at bære Vader-dragten i en enkelt scene i filmene, vil gerne fortsætte med at spille ham, efter ’Obi-Wan Kenobi’ slutter.

I et interview med ET Canada svarer Christensen på, om han gerne vil have sin egen serie:

»Ja, absolut. Jeg tror, det er en karakter, der resonerer i vores kultur på en dybdegående måde. Og der er helt sikkert mere at udforske. Der er så mange historier fortalt i andre medier. Jeg ville elske at fortsætte min rejse med ham«.

Med Star Wars’ sædvanlige hemmelighedskræmmeri er det umuligt at vide, om der er planer for at have Christensen tilbage på skærmen. Han kunne potentielt dukke op i ’Rogue One’-serien ’Andor’, om Diego Lunas rebel, som også foregår mellem episode 3 og 4.

Der er også rygter om, at man får Vader at se igen i ’Ahsoka’, da Ahsoka Tano var hans padawan i animationsserien ’Clone Wars’, selvom den sandsynligvis foregår efter hans død i ’Return of the Jedi’, samme periode som ’The Mandalorian’.

Hvis der blev lavet en live action-Darth Vader-serie, ville der være masser af inspiration at hente fra diverse tegneserier og bøger om den måske mest ikoniske filmskurk nogensinde.

’Obi-Wan Kenobi’ kan ses på Disney+ lige nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af