Lena Dunham går til sexgrænsen med sin nye film – se traileren til ‘Sharp Stick’

Lena Dunham går til sexgrænsen med sin nye film – se traileren til ‘Sharp Stick’
'Sharp Stick' (Foto: Screenshot fra trailer)

Efter afslutningen på milepælsserien ‘Girls’ i 2017 har Lena Dunham været medproducer på serien ‘Industry’, men ellers ikke udkommet med noget, der ligesom serien om de fire newyorkervenner var hendes eget fra først til sidst.

Det ændrer sig nu. Dunham har nemlig skrevet og instrueret coming of age-filmen ‘Sharp Stick’, der går til grænsen i sin udforskning af en ung kvindes seksualitet. Traileren er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Sharp Stick’ handler om den 26-årige, naive Sarah Jo (talentet Kristine Froseth), der indleder et forhold til faren (Jon Bernthal) for det barn, hun babysitter.

Som traileren antyder, er det en film båret af Dunhams karakteristiske humor og ublu behandling af seksualitet og magt.

Filmen fik verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar, hvor den skabte overskrifter og delte vandene blandt anmelderne.

Dunham, der før ‘Girls’ slog igennem på indiescenen med filmen ‘Tiny Furniture’, har udtalt til Variety om ‘Sharp Sticks’:

»Denne historie er utrolig personlig og en fortsættelse af min karrierelange mission om at skabe fri dialog om de forviklinger, der er omkring den kvindelige seksualitet, og vende hele den her idé om en ’sympatisk’ kvindelig protagonist på hovedet«.

Dunham er også undervejs med en anden film, middelalderkomedien ‘Catherine, Called Birdy’.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Sharp Sticks’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af