Lena Dunham har i al hemmelighed lavet sin første film i 11 år

Lena Dunham har i al hemmelighed lavet sin første film i 11 år
Lena Dunham i 'Girls'. (Foto: PR.)

I takt med covids greb om verdenssamfundet har det vist sig, at det ikke just er nemt at lave film under en pandemi. Det kunne blandt andet ses med mindre vellykkede film som ’Malcolm & Marie’ og ’Locked Down’.

Men ’Girls’-skaberen Lena Dunham har tilsyneladende ikke kapituleret. Hun er klar med sin første film som instruktør siden ’Tiny Furniture’, der markerer hendes comeback som filminstruktør efter 11 år.

Ifølge Variety har Dunham netop i al hemmelighed færdiggjort optagelserne til ’Sharp Stick’, som hendes nye film hedder, og nu leder hun efter potentielle købere til filmen i forbindelse med, at den bliver screenet på den igangværende Berlin Film Festival.

Selvom der ikke er meldt noget konkret ud i forhold til filmens plot endnu, kan Dunham, der også selv spiller med i filmen, præsentere et flot cast i form af Kristine Froseth, Taylour Paige, Jennifer Jason Leigh, Jon Bernthal, og Scott Speedman

Det er desuden en meget personlig historie, som Dunham har bygget filmen på:

»Denne historie er utrolig personlig og en fortsættelse af min karrierelange mission om at skabe fri dialog om de forviklinger, der er omkring den kvindelige seksualitet, og vende hele den her idé om en ’sympatisk’ kvindelig protagonist på hovedet – og der kommer du ikke længere end til tegnebrættet i den her branche uden nogle fremsynede partnere. Jeg føler mig heldig«, siger Dunham ifølge Variety.

Foruden sin kommende film har Lena Dunham for nylig været aktuel med serien ’Industry’, ligesom hun fungerer som producer på den kommende HBO-serie ’Generation’, der får premiere 11. marts på HBO Nordic herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af