Disse serier skal du streame i marts – fra Disneys næste Marvel-brag til Netflix’ nye Sherlock Holmes-satsning

Disse serier skal du streame i marts – fra Disneys næste Marvel-brag til Netflix’ nye Sherlock Holmes-satsning
'The Falcon and the Winter Soldier'. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Falcon and the Winter Soldier’

Den næste MCU-serie i rækken på Disney+ er ’The Falcon and the Winter Soldier’ (den skulle faktisk være kommet før ‘WandaVision’, men blev forsinket af corona), som følger Sam Wilsons (Falcon) og Bucky Barnes (Winter Soldier) forsøg på at overtage stafetten (og skjoldet) fra Steve Rodgers/Captain America.

I serien må de klare sig uden deres fælles bedste ven, da en gammel trussel begynder at røre på sig i form af Helmut Zemo, som var centrum for konflikten, der dannede grundlag for den indbyrdes kamp blandt heltene i ’Captain America: Civil War’. Men helt alene er de ikke, da gamle allierede også byder sig til i form af James Rhodey/War Machine og Sharon Carter/Agent 13.

Premiere 19. marts på Disney+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Homeland’ sæson 8

’Homeland’ vendte sidste år tilbage med sin ottende og sidste sæson efter to år i dvale. Men Carrie Matheson og Saul Berenson leverede ifølge vores anmelder et »tårevædet farvel«, hvor »Carries notoriske flæbeansigt« ville blive savnet.

Nu bliver det store farvel til en af serieguldalderens genredefinerende titler endelig bredt tilgængelig på dansk streaming. I sæson 8 bliver Carrie afhørt efter sin tid i russisk fangenskab, mens Saul er blevet sikkerhedsrådgiver for præsident Warner. Sidstnævntes ønske er at stoppe krigen i Afghanistan, og derfor sender han Saul afsted for at forhandle med Taliban. Med sig tager han partneren Carrie, men spørgsmålet er, om hun er mentalt parat til at bevæge sig ind i løvens hule en sidste gang.

Premiere 1. marts på Viaplay.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Generation’

Blot 19-årige Zelda Barnz står sammen med sine to fædre Daniel og Ben Barnz samt ’Girls’-skaber Lena Dunham bag denne serie, der lægger sig i samme spor som ’Euphoria’, ’Love, Simon’ og ’Love, Victor’, der fortæller om unges vej til at finde deres identitet og eksperimentere med deres seksualitet.

I ’Generation’ zoomes der ind på en gruppe gymnasieelever, der sammen udforsker deres seksualitet i den moderne verden. Et opgør med gamle dogmer kræver viljestyrke hos dem alle.

Premiere 11. marts på HBO Nordic.

‘Operation Varsity Blues’. (Foto: PR)

’Operation Varsity Blues’

Chris Smith (’Fyre’) er manden bag denne dokumentar, som stiller skarpt på de korrupte metoder, som Rick Singer benyttede sig af til at få børn af rige forældre optaget på prestigefyldte skoler.

Matthew Modine (’Full Metal Jacket’, ‘Stranger Things’) portrætterer Singer i dokumentaren, der også undersøger, hvordan blandt andet Felicity Huffman (’Desperate Housewives’) og Lori Loughlin (’Full House’) benyttede sig af Singers metoder, som blandt andet indebar snyd på eksamensbeviser, til at få deres børn ind på de bedste skoler.

Premiere 17. marts på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Delete Me’

Marie Kristiansen (kvinden bag den anmelderroste ’Unge lovende’) har skrevet, instrueret og produceret den nye norske ungdomssatsning ’Delete Me’, som straks henleder tankerne på den uundgåelige ’Skam’.

Kristiansens nye serie kaster lys på, hvordan nogle unge er villige til at sprænge alle grænser for at opnå anerkendelse og likes på de sociale medier. Omdrejningspunktet er en nøgenvideo, som er sendt ud i internettets endeløse hukommelse, imens en feministisk hacker drages mod aktivistisk hævn.

I Viaplay Original-seriens hovedroller ses de to talenter Thea Sofie Loch Næs og Amalia Holm, mens Axel Bøyum, der også medvirker, er et navn, man bør notere sig.

Premiere 7. marts på Viaplay.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Breeders’ sæson 2

Bagsiden af den ellers lyksalige følelse ved at blive forældre blev taget op i HBO’s første sæson af ’Breeders’. En serie, der ikke var bange for at kigge på de mindre flatterende dele af forældreskabet – ikke langt fra den samme stil, som Jason Reitman anlagde i ’Tully’.

I sæson 2 af ’Breeders’ vender det pressede forældrepar, den storsvovlende Paul og hans kompromissøgende men også nedtrykte kone Ally, tilbage. Med det seneste års restriktioner, hvor familielivet også i virkeligheden er blevet presset gevaldigt, virker denne series comeback som én af de mere aktuelle på listen.

»Martin Freeman og Daisy Haggard er eminente«, skrev vores anmelder om hovedrollerne i første sæson.

Premiere 23. marts på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Drowning’

Denne minithrillerserie handler om kvinden Jodie, der mister sin fireårige søn under en skovtur ved en sø, hvorefter alle overbevises om, at han er druknet.

Da Jodie ser en dreng, som til forveksling ligner hendes søn, må hun bryde nogle faretruende grænser i håb om at bevise, at hendes dreng er i live. Samtidig passes hendes mulige søn af en mand, som påstår at være drengens far, men som i Jodies øjne er hendes søns kidnapper.

Premiere 11. marts på C More.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’High Fidelity’

Titlen på denne nye serie vil klinge velkendt for dem, som husker Stephen Frears film af samme navn med John Cusack, Jack Black og Iben Hjele fra 2000 – eller Nick Hornbys romanforlæg, for den sags skyld.

I dette remake spiller Zoë Kravitz rollen som Rob, som i 2000-udgaven blev spillet af Cusack, der bestyrer en pladebutik i New York, hvor hun kæmper med hjertesorger. I løbet af seriens 10 afsnit genbesøger Rob en række kærestebrud, hvor ikke alle er lige lette at bearbejde.

Premiere 12. marts på Disney+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Irregulars’

Netflix har tilsyneladende travlt med at erhverve sig titler, hvor navnet Holmes indgår. Sidste år var det ’Enola Holmes’, spillet af ’Stranger Things’-darlingen Millie Bobby Brown, tjenesten lancerede, og i år præsenterer de ’The Irregulars’ som, modsat ’Enola Holmes’, er baseret på Arthur Doyles originalværk.

I serien følger vi en gruppe teenagere, The Baker Street Irregulars, som bor på gaden i det victorianske London. Her benytter Dr. Watson og Sherlock Holmes sig af deres hjælp for at kunne opklare de mystiske forbrydelser, der foregår i byen, og tager samtidig alt æren fra børnene, som udfører det meste af arbejdet.

Premiere 26. marts på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Twin Peaks’

Den ikoniske David Lynch-serie med Kyle MacLachlan i rollen som Speciel Agent Dale Cooper har i et stykke tid været utilgængelig på dansk streaming. Men nu får serien comeback på en dansk tjeneste i form af Viaplay, hvor man kan se eller gense Lynchs surrealistiske klassiker.

Serien fik efter 26 års pause sit comeback tilbage i 2017 med sin tredje sæson, hvor vores anmelder i forbindelse med seriens revival blandt andet skrev, at »David Lynchs radikale æstetik kommer til at hjemsøge dine mareridt«. Det er alle tre sæsoner, der fra slutningen af marts kan ses igen fra dansk grund.

Premiere 30. marts på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af