Disse film skal du streame i marts – fra Zack Snyders fanpleaser til hypet Billie Eilish-dokumentar

Disse film skal du streame i marts – fra Zack Snyders fanpleaser til hypet Billie Eilish-dokumentar
Ezra Miller, Ben Affleck og Gal Gadot i 'Justice League' (2017). (Foto: Warner Bros. Pictures)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Zack Snyder’s Justice League’

Efter en tumultarisk produktion fandt ’Justice League’ vej til biograferne tilbage i 2017 og blev mødt med en svimlende negativ modtagelse. Sidenhen har en dedikeret gruppe fans lagt pres på Warner Bros. og DC Films for at udgive Zack Snyders sagnomspundne director’s cut, og deres bønner blev hørt.

Filmen handler om Bruce Wayne/Batman, der må samle et hold af magtfulde individer, som kan bekæmpe en gruppe faretruende fjender. Batmans drømmehold, som må se bort fra den afdøde Superman, består af Wonder Woman, Aquaman, The Flash og Cyborg, og de må kæmpe side om side for at redde planeten fra de onde kræfter, blandt andre superskurken Darkseid.

Den samlede længde for Snyder-udgaven er på knap fire timer (!), og Jared Letos Joker gør desuden comeback, om end omfanget af hans rolle er ukendt.

Premiere 18. marts på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Cherry’

’Avengers’-instruktørerne Antony & Joe Russo har haft enorm succes med deres fire Marvel-film, men med ’Cherry’, der er baseret på Nico Walkers semibiografiske værk af samme navn, ser de ud til at foretage et genreskifte.

Tom Holland har hovedrollen i krimidramaet som krigsveteranen Cherry, der vender hjem med PTSD. Samtidig bliver han afhængig af stoffet opioider, og for at kunne finansiere sit misbrug bliver han bankrøver.

Foruden Tom Holland, der ser ud til at levere en kraftpræstation, byder ’Cherry’ på et spændende ungt cast, der blandt andet tæller Ciara Bravo, Jack Reynor, Kelli Berglund og Michael Gandolfini (søn af James Gandolfini).

Premiere 12. marts på Apple TV+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Wonder Woman 1984’

Patty Jenkins’ første film med amazonkrigeren Diana Prince/Wonder Woman blev mødt med store roser fra (usædvanligt nok for DCEU) både kritikere og fans. Ikke alene blev den en milepæl for kvindelige superhelte med deres egen film (efterfulgt af ’Captain Marvel’ og ’Black Widow’ hos Marvel), den blev også en økonomisk gevinst for Warner Bros.

Nu får efterfølgeren ’Wonder Woman 1984’ endelig premiere i Danmark – via streaming. I opfølgeren er vi rykket fra Første Verdenskrig i 1918 til de farveglade 1980’ere, hvor Diana sammen med kæresten Steve Trevor krydser klinger med superskurkene Cheetah (Kristen Wiig) og Maxwell Lord (Pedro Pascal).

Premiere 26. marts på HBO Nordic.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Biggie: I Got a Story to Tell’

Raplegenden The Notorious B.I.G., der blev myrdet i 1997 i en alder af blot 24 år, var sammen med Tupac en af 90’ernes helt store hiphop-sensationer.

I Netflix-filmen fokuserer instruktør Emmett Malloy, der før har lavet musikvideoer og musikdokumentarer, særligt på rapperens opvækst og den vilde rejse fra gadedreng til superstjerne.

Dokumentaren fokuserer på familiemedlemmer og kollegaers fortællinger – blandt andre P. Diddy, der også har produceret filmen – om Biggies store talent og sørgelige skæbne.

Premiere 1. marts på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Moxie’

Amy Poehlers navn vil altid sættes i forbindelse med ’Parks and Recreation’, men komikeren stod også bag filmen ’Wine Country’, som var hendes instruktørdebut. Nu er hun tilbage i instruktørstolen med Netflix-filmen ’Moxie’.

Poehlers nye film handler om en genert 16-årig gymnasieelev, der efterhånden får nok af den sexistiske kultur på sin skole. Det får hende til, med inspiration fra sin mor, som spilles af Poehler, at udgive et zine, der starter en bevægelse og ender i en revolution.

Udover Poehler selv medvirker blandt andre Josephine Langford, Patrick Schwarzenegger og Marcia Gay Harden.

Premiere 3. marts på Netflix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry’

Billie Eilish er gået fra at uploade sin musik gennem SoundCloud til at vinde adskillige Grammyer og skrive titelsangen til den nye James Bond-film. Og med en plade, som ifølge Eilish selv »næsten er færdig«, er hypen til denne dokumentar ikke blevet mindre.

Instruktøren bag dokumentaren er R.J. Cutler, kendt fra ’If I Stay’, og han har fokuseret på Eilishs vilde rejse til toppen, mens hun forsøger at balancere forventningspres, popstjernestatus og den besværlige teenagealder.

Dokumentaren fik desuden Eilish til at »græde af glæde«.

Premiere 26. februar på Apple TV+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Misbehavoir’

Philippa Lowthorpe, blandt andet kendt som instruktør på ’The Crown’, står bag denne dramedy, som foregår i 1970 under Miss World-konkurrencen i London.

Komikerlegenden Bob Hope var dengang vært på Miss World, som var det mest sete tv-show i verdenen på daværende tidspunkt. Showet fik sig dog noget af en uventet twist, da en række kvindeforkæmpere stormede scenen, hvilket afbrudte sendefladen. Showet blev genoptaget, men til alles overraskele blev vinderen ikke den svenske favorit, men derimod den første sorte vinder af showet, Miss Grenada.

Filmen råder over et stort ensemblecast med blandt andre Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley, Rhys Ifans, Suki Waterhouse, Greg Kinnear og danske Clara Rosager, som også snart medvirker i blockbusteren ’Morbius’.

Premiere 1. marts på Blockbuster.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Caught By a Wave’

Den italienske Netflix-film ’Caught By a Wave’ finder sin tydelige inspiration fra tårepersere som ’The Fault in Our Stars’, ‘Everything, Everything’ og ‘If I Stay’.

‘Caught By a Wave’ handler om to unge mennesker, der starter en sommerflirt med hinanden under den sicilianske sol. Flirten udvikler sig dog hurtigt til ren forelskelse, men da den ene viser sig at være alvorligt syg, bliver omstændighederne langt mere følelsesladet end først antaget.

Premiere 25. marts på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af