Zack Snyders sagnomspundne ‘Justice League’-cut ser endelig dagens lys

Zack Snyders sagnomspundne ‘Justice League’-cut ser endelig dagens lys
Zack Snyder. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Det mytiske Zack Snyder-cut af superheltefadæsen ‘Justice League’ har været rygtedes, siden filmen fik premiere til sønderlemmende kritik fra snart sagt hver en filmanmelder og floppede noget så grumt i biograferne.

Snyder instruerede nemlig ‘Justice League’, men var nødsaget til at overlade postproduktionen til Marvel-instruktøren Joss Whedon på grund af en personlig tragedie. Siden har han stillet verdens superheltefans en radikalt anderledes film i udsigt, end den Whedon udsendte i 2017. Men det var trods alt nok de færreste, der for alvor troede på, at »The Snyder Cut« nogensinde ville se dagens lys.

Nu bliver #ReleaseTheSnyderCut ikke desto mindre til virkelighed: HBO Max har annonceret, at de vil udgive Snyders version i løbet af 2021. Ifølge The Hollywood Reporter kommer Snyders alternative udgave til at beløbe sig på mellem 20-30 millioner dollars (i tilgift til de 300 millioner dollars, den oprindelige film kostede). Pengene går, udover klipningen, blandt andet til visuelle effekter, ny filmmusik og potentielt også minimale genindspilninger.

Filmen vil angiveligt vare op mod fire timer, mod de oprindelige to timer –hvilket enten lyder særdeles skræmmende eller utroligt lovende, alt efter hvem man spørger. Snyder har i hvert fald ikke mistet troen på sig selv – og det har Warner Bros åbenbart heller ikke, til trods for en stribe forfejlede Snyder-superheltefilm.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af