Quentin Tarantino blev totalt starstruck første gang, han instruerede Brad Pitt

Quentin Tarantino blev totalt starstruck første gang, han instruerede Brad Pitt
Brad Pitt og Quentin Tarantino præsenterede verdenspremieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i 2018. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images))

Vi føler med dig, Tarantino.

Selv nogle af Hollywoods største navne er ikke immune over for selv at blive godt gammeldags starstruck, når de møder andre stjerner. Og for Quentin Tarantinos vedkommende var det oplevelsen af at instruere Brad Pitt, der næsten fik ham til at glemme, hvad han foretog sig.

Det fortæller filmmageren i et interview med GQ.

»Jeg lagde mærke til det, da vi optog ‘Inglorious Basterds’. Når Brad var i billedet, følte jeg ikke, at jeg så igennem kameraet, men at jeg så en film. Hans tilstedeværelse alene mellem billedets fire vægge gav mig det indtryk«.

Ifølge Tarantino er Brad Pitt en af »de sidste store filmstjerner«, der har den effekt, og instruktøren sammenligner ham med Paul Newman, Robert Redford (som Pitt ofte blev sidestillet med tidligere i karrieren) og Steve McQueen.

»Det er en anden slags mand. Og helt ærligt så tror jeg ikke, at du kan beskrive præcis, hvad det er, der gør det, for det er som at beskrive stjerneskær«.

Står det til stjerneskæret selv, er der muligvis ikke længe til, at vi må undvære ham på lærredet.

I samme GQ-interview som ovenstående fortæller Pitt, at han anser sin karriere for at »være i sin sidste fase«.

»Det er det sidste semester, eller næstsidste semester. Hvad skal der ske i den her fase? Hvordan vil jeg sammensætte den?«, spekulerer Pitt.

Senest har vi herhjemme kunne se ham i actionkomedien ‘The Lost City’ med Sandra Bullock og Channing Tatum, mens han senere på året er aktuel i den stjernespækkede actionfilm ‘Bullet Train’ fra ‘Deadpool 2’-instrutkøren David Leitch.

Quentin Tarantino har også tidligere varslet, at han er på vej på pension, og at hans tiende film skulle være den sidste. De planer er dog sidenhen blev trukket lidt i land, mens han skriver på en bog om filmhistorie.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af