Rebel Wilson blev presset til at springe ud af australsk sladderklumme

Rebel Wilson blev presset til at springe ud af australsk sladderklumme
Rebel Wilson som vært ved BAFTA 2022. (Foto: PR)

Den australske komiker og skuespiller Rebel Wilson annoncerede i sidste uge på Instagram, at hun datede tøjdesigneren Ramona Agruma.

Det skabte overskrifter i mange medier, at Wilson sprang ud som lesbisk, men nu viser det sig, at annonceringen ikke kom af fuldstændigt fri vilje.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skribenten Andrew Hornery fra det australske nyhedsmedie Sydney Morning Herald udgav en klumme, hvor han formulerede sin skuffelse over hendes annoncering. Han havde nemlig arbejdet på en artikel, hvor han afslørede hendes nye partner.

Ifølge Hornery gav han Wilson to dage til at kommentere afsløringen, men i mellemtiden annoncerede hun forholdet på Instagram. Ud af skuffelsen over ikke at kunne breake nyheden skrev han en klumme, hvor han anklagede Wilson for at ’stjæle’ historien.

Den klumme er nu taget ned, men screenshots kan stadig findes på Twitter:

Klummen er nu erstattet med en undskyldning fra Hornery. Han står fast ved, at hans e-mail, hvor han gav hende to dage til at kommentere, ikke var ment som en trussel, men en god mulighed for at kommentere på den glade nyhed.

»Jeg fortryder oprigtigt, at Rebel har fundet det hårdt. Det var aldrig min intention«, skriver Hornery. »Men jeg kan se, hun håndterede det ekstraordinært yndefuldt. Som en homoseksuel mand er jeg opmærksom på, hvor meget diskrimination kan skade. Det sidste, jeg ville gøre, var at skade andre på den måde«.

Rebel Wilson har ikke kommenteret på sagen siden sit Instagram-opslag 12. juni, men hun svarede på den nedenstående Twitter-tråd med tweetet:

»Tak for kommentarerne, det var en meget hård situation at håndtere, men jeg prøver at håndtere det yndefuldt <3«.

Rebel Wilson er lige nu aktuel i filmen ‘Senior Year’, som kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af