90’er-stjernen Brendan Fraser er ugenkendelig som 300 kilo tung eneboer i Darren Aronofskys nye film

90’er-stjernen Brendan Fraser er ugenkendelig som 300 kilo tung eneboer i Darren Aronofskys nye film
Brendan Fraser i 2018. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Kulminationen på 90’er-stjernen Brendan Frasers imponerende Hollywood-comeback de seneste år lader til at komme i form af Darren Aronofskys første film i fem år, ‘The Whale’.

I filmen spiller Fraser hovedrollen som en svært overvægtig engelsklærer, der forsøger at klinke skårene med sin datter (Sadie Sink), som han har forladt årevis forinden for at forfølge en romance med sin mandlige elsker.

Brendan Fraser i ‘The Whale’. (Foto: PR)

Filmen får premiere ved Venedig Film Festival til september, men den er allerede løbet med en del opmærksomhed, da Fraser har undergået noget af en forvandling for at udfylde sin karakters 300 kilo tunge krop.

Det første billede til filmen er netop blevet frigivet, og det giver et fingerpeg om den eftertrykkelige transformation, vi har i vente. Fraser har blandt andet selv taget en anseelig del på i vægt, mens hans transformation også er hjulpet af kostumer og proteser.

‘The Whale’ er Darren Aronofskys første film siden den polariserende ‘mother!‘, der fik premiere i 2017. Aronofsky er manden bag hovedværker som ‘Requiem for a Dream’, ‘The Wrestler’ og ‘Black Swan’.

Filmen er baseret på teaterstykket af Samuel D. Hunter, der også har skrevet filmens manuskript. På rollelisten ses desuden Oscar-nominerede Samantha Morton, Hong Chau (‘Watchmen’) og Ty Simpkins (‘Jurassic World’).

Det er endnu uvist, hvornår ‘The Whale’ får premiere herhjemme.

Frasers andre kommende Hollywood-projekter tæller Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon’ og den kommende DC-serie ‘Batgirl’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af