Brendan Fraser fuldender sit Hollywood-comeback med skurkerolle i ny DC-superheltefilm

Brendan Fraser fuldender sit Hollywood-comeback med skurkerolle i ny DC-superheltefilm
Brendan Fraser i 2018. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Brendan Fraser, som slog igennem i 90’erne med hovedroller i eventyr- og komediefilm som ‘The Mummy’ og ‘George of the Jungle’, har gang i et ret imponerende Hollywood-comeback.

Den 52-årige skuespiller har senest landet hovedrollen i Darren Aronofskys kommende film ‘The Whale’, og han har også sluttet sig til castet i Martin Scorseses næste film ‘Killers of the Flower Moon’.

Nu træder Fraser tilmed ind i DC Extended Universe, fortæller Deadline. Han har således fået en rolle i den kommende superheltefilm ‘Batgirl’, som får direkte streamingpremiere på HBO Max.

Fraser skal spille over for blandt andre ‘In the Heights’-stjernen Leslie Grace som Batgirl og J.K. Simmons som Kommissær Gordon. Frasers egen rolle er endnu hemmeligholdt, men ifølge Deadlines kilder skal han spille skurken Firefly.

‘Batgirl’ bliver instrueret af duoen Adil El Arbi og Bilall Falah, som stod bag ‘Bad Boys for Life’, mens Christina Hodson (‘Birds of Prey’, ‘Bumblebee’) står for manuskriptet. Filmen har endnu ikke fået en premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af