Den danske komedie ‘Jagtsæson’ får en toer – og premieredatoen er allerede på plads

Den danske komedie ‘Jagtsæson’ får en toer – og premieredatoen er allerede på plads
Lærke Winther, Stephania Potalivo og Mille Dinesen. (Foto: Andreas Bastiansen/Nordisk Film)

Det regnede ikke just med anmelderroser, da den danske komedie ‘Jagtsæson’ med Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther fik premiere tilbage i 2019.

Én enkelt stjerne blev det til på Soundvenue akkompagneret af ordene:

»Rendyrket tømmermandsunderholdning har sin berettigelse på filmhylden, bevares, men det er umuligt at finde overskuddet frem, når ’Jagtsæson’s billede på forfriskende uperfekte kvinder ikke stikker dybere end en sodavandsis i røven«.

Ikke desto mindre blev filmen set af næsten en halv million i biografen, hvorfor det ikke kan undre nogen, at ‘Jagtsæson’ nu får en toer.

Dinesen, Potalivo og Winther vender alle tilbage, og det samme gør kræfterne bag, Lars Mering og Claudia Boderke, som i sin tid også stod bag de tre ‘Klassefesten’-film.

Det første billede fra ‘Jagtsæson 2’. (Foto: Andreas Bastiansen)

I en pressemeddelelse lyder det om plottet:

»Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne får frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang«.

‘Jagtsæson 2’ får premiere 5. oktober 2023. Læs vores anmeldelse af den første film her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af