Marvel deler sine fremtidsplaner: To Avengers-film, ‘Fantastic Four’ og ‘Daredevil’

Marvel deler sine fremtidsplaner: To Avengers-film, ‘Fantastic Four’ og ‘Daredevil’
Charlie Cox som Daredevil. (Foto: PR)

Marvel var i fokus lørdag under den store Comic Con-festival i San Diego. Filmstudiet præsenterede den første trailer for ‘Black Panther: Wakanda Forever’, der afslutter fase fire i MCU, mens chefen for det hele, Kevin Feige, også så frem mod fase fem og seks.

Fase fem skydes i gang med ‘Ant Man and the Wasp: Quantumania’ i foråret 2023 og efterfølges af Disney´+-serierne ‘Secret Invasion’ – en konspirationsthriller med Samuel L. Jackson og Cobbie Smulders som S.H.I.E.L.D-agenterne Nick Fury og Maria Hill – og ‘Echo’ samt den tredje ‘Guardians of the Galaxy’-film, som markerer afslutningen på trilogien, og ‘The Marvels’.

Derefter følger sæson to af ‘Loki’ og den ventede reboot af ‘Blade’ med Mahershala Ali i titelrollen, der får premiere i efteråret 2023, samt Disney+-serien ‘Ironheart’.

Resten af fase fem byder på den nye serie ‘Agatha: Coven of Chaos’, ‘Captain America: New World Order’ med Anthony Mackie i titelrollen og advokatserien ‘She-Hulk: Attorney at Law’. Og så blev det også endeligt bekræftet, at Charlie Cox vender tilbage som Daredevil i sin egen serie ‘Daredevil: Born Again’.

Fase fem afsluttes i sommeren 2024 med premieren på ‘Thunderbolts’ om en gruppe skurke, der bliver sent på en mission af den amerikanske regering.

Kevin Feige holdt sig dog ikke kun til fase fem. Han teasede også for den sjette fase i MCU, som blandt andet vil byde på et ‘Fantastic Four’-reboot og hele to ‘Avengers’-film, som vil udkomme med seks måneders interval i 2025.

Til sammen vil fase fem og seks fortælle en sammenhængende historie med titlen ‘The Multiverse Saga’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af