Se traileren til Oscar-kandidaten ‘She Said’ om afsløringen af Harvey Weinstein

Se traileren til Oscar-kandidaten ‘She Said’ om afsløringen af Harvey Weinstein
Carey Mulligan og Zoe Kazan i 'She Said'. (Foto: UIP)

Det er næppe nogen overdrivelse at hævde, at journalisterne Jodi Kantor og Megan Twohey var med til at ændre verden med deres afsløring af Harvey Weinsteins overgreb i New York Times i 2017 – en afmaskering, der førte til den skelsættende MeToo-bevægelse.

Det er den slags sager, oplagt filmstof er gjort af, og nu kommer ‘She Said’ baseret på Kantor og Twoheys egen bog om forløbet af samme navn.

‘She Said’ kan meget vel blive en af næste års seriøse Oscar-kandidater, og traileren er lige landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I instruktørstolen sidder Maria Schrader, der slog igennem med Netflix-hittet ‘Unorthodox’ og siden har drejet den roste film ‘Drømmemanden’.

I rollerne som Jodi Kantor og Megan Twohey ses stjernerne Zoe Kazan og Carey Mulligan, mens Brad Pitt er medproducer via sit Plan B-selskab.

Det skal blive spændende at se, om filmen kan blive en nervepirrende mediethriller i ånden efter ‘Præsidentens mænd’, eller om det bliver en fad omgang a la den beslægtede ‘Bombshell’.

‘She Said’ får dansk premiere 5. januar næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af