Brad Pitt »opførte sig som et monster« under flyvetur i 2016, ifølge Angelina Jolie

Brad Pitt »opførte sig som et monster« under flyvetur i 2016, ifølge Angelina Jolie
Brad Pitt og Angelina Jolie i 2012. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Seks år senere er der dukket nye detaljer op fra den famøse flyvetur, som skulle blive enden på Brad Pitt og Angelina Jolies ægteskab.

Pitt og Jolie, som fandt sammen i 2003 under optagelserne til ’Mr. and Mrs. Smith’, og som senere blev gift i 2014, var i sin tid kendisparret over dem alle.

Under en flyvetur med deres seks børn to år inde i ægteskabet skulle det til gengæld være gået helt galt.

Ifølge en kopi af FBI-klagen fra 2016, som det er lykkedes People at få fingrene i, er der dukket nye, tankevækkende detaljer op til overfladen. Det skal dog understreges, at kopien som er i Peoples besiddelse, er blevet stærkt redigeret.

Brad Pitt, som officielt blev renset for politiets sigtelser for seks år siden, skulle i fuld tilstand angiveligt have »opført sig som et monster« og have skreget af Angelina Jolie og deres seks børn, ifølge klagen.

Jolie havde kunnet mærke, at der var spændinger mellem hende og Pitt under flyveturen – spændinger, som hurtigt eskalerede til et fysisk skænderi, hvor han tog fat i hende og skubbede hende mod en væg.

Samtidig erkender Jolie at have taget kvælertag på sin mand, da det så ud til, at han skulle til at angribe et af børnene for at have kaldt ham en nar i kampens hede.

»Børnene var i choktilstand«, forklarede Jolie, der selv »følte sig som et gidsel« og »ikke vidste, hvad hun skulle gøre i situationen«.

Jolie havde pådraget sig skader i form af et brandmærke fra et gulvtæppe på hånden samt albue- og rygskader. Pitt havde fået et kradsemærke i ansigtet, som »kunne have været fra hende«.

Dagen efter hændelsen havde Angelina Jolie begæret om skilsmisse, og parret har siden skændtes om forældremyndigheden over deres seks børn.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af