Brad Pitt har en liste over skuespillere, han aldrig vil arbejde sammen med igen

Brad Pitt har en liste over skuespillere, han aldrig vil arbejde sammen med igen
Brad Pitt. (Foto: PR)

Som en af verdens største skuespiller kan Brad Pitt mere eller mindre afgøre, om en film overhovedet bliver lavet og desuden vælge, hvilke filmfolk han vil arbejde sammen med.

Og den ret lader han til udøve. Ifølge Pitts ‘Bullet Train’-medstjerne Aaron Taylor-Johnson har Pitt en liste over skuespillere, han aldrig vil samarbejde med igen.

»Han er i en ny periode af sit liv, tror jeg«, fortalte Johnson under Lorcano Film Festival i Schweiz ifølge Variety. Johnson beskrev Pitt som et »ydmygt og generøst menneske« og tilføjede, at Pitt forventer at blive behandlet på samme måde, som han behandler andre:

»Han vil gerne tilføje lys og glæde til verden og være sammen med mennesker, som er der for at have det sjovt. Man arbejder sammen med mange skuespillere og efter et stykke tid, begynder man at tage noter: ‘Jeg vil aldrig arbejde sammen med denne person igen’. Sådan en liste har Brad også. Den ‘gode’ liste og ‘lortelisten’«.

Noget tyder på, at Pitts medskuespillere i actionkomedien ‘Bullet Train’ er endt på den gode liste. I hvert fald har kemien været euforisk under presseturnéen for filmen, hvor Pitt har fyret jokes af til højre og venstre.

Noget mere metaltræt er forsøgene på humor i ‘Bullet Train’, som vores anmelder gav tre stjerner for dens uelegante sammensurium af action og skøre indfald.

Den biografaktuelle blockbuster er instrueret af David Leitch og følger fem lejemordere ombord på et højhastighedstog i Japan.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af