‘Bullet Train’-stjernen Aaron Taylor-Johnson måtte på hospitalet efter blodigt stunt

‘Bullet Train’-stjernen Aaron Taylor-Johnson måtte på hospitalet efter blodigt stunt
Aaron Taylor-Johnson i 'Bullet Train'. (Foto: PR)

Det var ikke nogen dans på roser at lave de krævende stuntsekvenser til den stort anlagte actionkomedie ‘Bullet Train’ med Brad Pitt, der får premiere i morgen.

Det fortæller Pitts medstjerne Aaron Taylor-Johnson i et interview med Variety.

Skuespilleren, der slog igennem i ‘Kick-Ass’, fortæller, at han på grund af lavt blodsukker og en streng Keto-diæt besvimede under optagelserne, da han fik en skade under en stuntsekvens.

»Vi var i gang med en kampsekvens, hvor jeg bliver cirkelsparket tværs gennem rummet, og en af de skarpe kanter på hjørnet, hvor der ikke var noget polstring, tog en del af min hånd. Jeg gik bogstavelig talt i gulvet«, siger Taylor-Johnson og fortsætter:

»Da jeg kom tilbage til hægterne, spurgte jeg, om vi skulle tage scenen igen. Og de sagde: ‘Nej, nej, nej. Du er nødt til at blive syet på hospitalet’. Og så tilbragte jeg natten på hospitalet«.

Men som Taylor-Johnson påpeger: »Man ved, at når man medvirker i en David Leitch-film, så får man have nogle kampsår«.

‘Bullet Train’ følger fem lejemordere ombord på et højhastighedstog i Japan, udstyret med hver sin mission. De kommer hurtigt på kant med hinanden, og så er balladen ellers løs.

På rollelisten ses blandt andre Brad Pitt, Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Joey King, Zazie Beetz, Bad Bunny og Michael Shannon.

Den stjernespækkede film instrueres af Leitch, der startede karrieren som stuntmand og koreograferede ‘The Matrix’ og siden har instrueret film som ‘John Wick’ (ukrediteret), ‘Atomic Blonde’ og ‘Deadpool 2’.

Der er dansk premiere 4. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af