Daniel Radcliffe kysser på ‘Madonna’ i traileren til ‘Weird: The Al Yankovic Story’

Daniel Radcliffe kysser på ‘Madonna’ i traileren til ‘Weird: The Al Yankovic Story’
‘Weird: The Al Yankovic Story’. (Foto: PR)

Daniel Radcliffe som du aldrig har set ham før. Rachel Evan Wood som Madonna, der falder pladask for musikbranchens mest bizarre nye stjerne. En instruktør, som nu har skabt en hel spillefilm over sin egen fake trailer for Funny or Die fra 2010.

Komedien ‘Weird: The Al Yankovic Story’ fra filmmager Eric Appel tegner til at blive en nyere tids mest aparte biografiske film. Men alt andet havde næsten også været for galt med hovedpersonens virke in mente:

Efter at være blevet opfordret af sine forældre til at »holde op med gøre det, du elsker« endte Al Yankovic stik imod al logik som en af 80’ernes mest elskede parodisangere. Al optrådte med omskrevne cover-versioner af kendte hits – blandt andet Madonnas ‘Like a Virgin’, der blev til ‘Like a Surgeon’ (en titel Madonna selv fandt på) – men livet som rockstjerne var ikke udelukkende en dans på roser.

Se den første lange trailer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ligesom som Al omskrev hits, omskriver ‘Weird: The Al Yankovic Story’ også en god portion af virkeligheden, hvorfor både hovedpersonens forhold til Madonna og hans alkoholproblemer er opfundet til lejligheden – med Al Yankovics velsignelse, vel og mærke.

Musikeren medvirker selv i filmen, og Radcliffe har tidligere fortalt The New York Times, at nogle af scenerne er blandt de skøreste, han nogensinde har været med i – kun overgået af ‘Swiss Army Man‘, hvor han spiller et pruttende lig.

‘Weird: The Al Yankovic Story’ får premiere på den amerikanske kanal Roku til november. En dansk premiere er endnu ikke fastsat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af