Oscar-vinder Emma Thompson forsvarer intimkoordinatorer efter kritik fra Sean Bean

Oscar-vinder Emma Thompson forsvarer intimkoordinatorer efter kritik fra Sean Bean
Daryl McCormack og Emma Thompson i 'Held og Lykke Leo Grande'. (Foto: Scanbox)

Det vakte opsigt, da Sean Bean tidligere på ugen kritiserede intimkoordinatorer, som han mente ødelagde spontaniteten under sexscener.

Intimkoordinatorer, der ellers i mange henseender er blevet betragtet som et positivt nybrud i filmbranchen, var ifølge Bean med til at gøre sexscener til »tekniske øvelser«.

Nu har han fået modsvar af den dobbelte Oscar-vinder Emma Thompson, der er aktuel med den sexpositive film ‘Held og lykke Leo Grande’ om en 55-årig enke, der hyrer en ung sexarbejder for at udleve nogle af de ting, hun aldrig har prøvet.

Selvom Thompson ikke arbejdede med en intimkoordinator under optagelserne til filmen kalder hun dem »fantastisk vigtige« i interview med det australske radioprogram ‘Fitzy & Wippa’. Det skriver Variety.

»Jeg ved ikke, om du talte med en, der fandt det distraherende, men i en anden samtale vil du nok høre folk sige: ‘Det gjorde mig mere komfortabel. Det fik mig til at føle mig sikker. Det gjorde, at jeg følte mig i stand til at gøre mit arbejde«, siger Thompson og fortsætter:

»Intimkoordinatorer er den mest fantastiske introduktion til vores branche. Og nej, man kan ikke bare ‘lade det flyde’ (under en sexscene, red.). Der er kamera og et filmhold. Du er ikke alene i et hotelværelse. For det meste er du omringet af en flok fyre. Det er ikke en behagelig situation overhovedet«.

Hun afslutter jokende: »Nu ved jeg ikke, hvilken skuespiller du har talt med, men måske havde han ved en fejl en intimkoordinator i privaten?«

‘Held og lykke Leo Grande’ får premiere i de danske biografer 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af