Se Naomi Watts i forstyrrende trailer til remake af gysernyklassikeren ’Goodnight Mommy’

Se Naomi Watts i forstyrrende trailer til remake af gysernyklassikeren ’Goodnight Mommy’
Naomi Watts i 'Goodnight Mommy'. (Foto: Amazon Prime Video)

Hvem er kvinden bag forbindingerne?

Den østrigske ’Goodnight Mommy’ af Veronika Franz og Severin Fiala fra 2014 var en mørk og voldsom thriller, som var på flere lister over 10’ernes bedste gyserfilm.

Nu har den fået et amerikansk remake med Naomi Watts i hovedrollen som den titulære mor, hvis ansigt er blevet forbundet til uigenkendelighed.

Matt Sobel, som beviste sin kyndighed inden for gysergenren med miniserien ’Brand New Cherry Flavor’, er instruktøren bag genindspilningen. I samspil med manuskriptforfatter Kyle Warren, skal han se, om han kan yde originalen retfærdighed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen følger tvillingebrødrene (Cameron og Nicholas Crovetti), som ankommer til et afsidesliggende hus på landet, hvor de finder deres mor med ansigtet forbundet efter en ulykke. Men er det virkelig deres mor, som gemmer sig bag forbindingerne? Det sætter tvillingerne spørgsmålstegn ved i den klaustrofobiske thriller.

Traileren bringer mindelser om Georges Franjus ’Øjne uden ansigt’ og Pedro Almodóvars ’Huden jeg bor i’ og viser Naomi Watts i en uhyggelig præstation, som er svær at tage blikket fra.

Soundvenues anmelder Jesper Olsen gav i 2015 den originale film fem stjerner og beskrev den som en film, der oprigtigt skræmte ham fra vid og sans.

’Goodnight Mommy’ kan ses på Amazon Prime Video fra 16. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af