Se traileren til Ruben Östlunds sensationelle Guldpalmevinder ‘Triangle of Sadness’

Se traileren til Ruben Östlunds sensationelle Guldpalmevinder ‘Triangle of Sadness’
'Triangle of Sadness'. (Foto: Plattform Produktion)

Ruben Östlund skrev filmhistorien, da han som en af få instruktører nogensinde vandt Guldpalmen i Cannes for anden gang tidligere på året med sin modesatire ‘Triangle of Sadness’.

Filmen er allerede blevet berygtet for et 20 minutter langt brækorgie og sin skarpe satire over overklassen. Nu er den første trailer endelig landet, og den giver en forsmag på det filmiske stormvejr, vi har i vente.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren stifter vi bekendtskab med topmodellen Carl (Harris Dickinson) og hans kæreste Yaya (Charlbi Dean), der er ombord på et luksuskrydstogtsskib med en løssluppen kaptajn (Woody Harrelson) ved roret.

Der er også masser af skærmtid til Zlatko Buric og Vicky Berlin, der begge har væsentlige biroller i filmen, hvor intet går helt som planlagt.

Ruben Östlund elsker at provokere. Det slog han ikke bare fast med sin nye film i Cannes, men også da han gav dansk film bredsiden og stemplede de danske filmskabere som dårlige og kedelige historiefortællere.

‘Triangle of Sadness’ får dansk premiere 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af