Tvetydig Mads Mikkelsen-kommentar føder spekulation om Johnny Depp-comeback til ‘Fantastiske skabninger’

Tvetydig Mads Mikkelsen-kommentar føder spekulation om Johnny Depp-comeback til ‘Fantastiske skabninger’
Mads Mikkelsen i 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder'. (Foto: Warner)

Mads Mikkelsen overtog som bekendt rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald fra den skandaliserede Johnny Depp i ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’.

Men nu begynder fans og medier at spekulere i, om Depp kan få rollen tilbage, efter han vandt den meget omtalte retssag mod ekskonen Amber Heard.

Det sker efter Mads Mikkelsen kom med en tvetydig bemærkning under en samtale ved Sarajevo Film Festival, hvor han blev spurgt til at overtage fra Depp i Harry Potter-franchisen.

»Det var meget intimiderende. Selvfølgelig, well, nu er kursen ændret. Han vandt retssagen, så lad os se, om han kommer tilbage. Det gør han måske«, sagde den danske stjerne ifølge Deadline.

Om Mikkelsen faktisk kom til at røbe aktuelle diskussioner eller beslutningen om fortsættelsen på ‘Fantastiske skabninger’-franchisen, eller om han blot for egen regning fabulerede over mulighederne for et Depp-comeback i kølvandet på retssagen, er svært at sige.

Mit umiddelbare gæt vil være det sidste – mon ikke Depp stadig er et for kontroversielt navn at binde sig op på for et kæmpe filmstudie, når man nu allerede har skiftet ham ud. Især når Warner samtidig skal deale med et andet problembarn, Ezra Miller, der også hidtil har haft en vigtig rolle i franchisen.

Der kommer en fjerde og femte film i ‘Fantastiske skabninger’-serien, men de er endnu ikke officielt annonceret. ‘Dumbledores hemmeligheder’ klarede sig ringere ved billetlugerne end de forrige, dog i en coronatid.

Da Soundvenue talte med Mads Mikkelsen op til filmens danske premiere, udtrykte han forståelse for, hvis nogen var skuffede over udskiftningen:

»Jeg forstår dem 100 procent, for hvis du er fan af Johnny Depp – og det er jeg tilfældigvis også – så forstår jeg godt, at man er blevet skuffet. Men det har ikke været vendt til at blive had, oplever jeg. De har bare været kede af det. Og det ville være mærkeligt andet«, sagde han.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af