Ana de Armas kalder det »klamt«, at nøgenscener fra ‘Blonde’ kommer til at cirkulere på nettet

Ana de Armas kalder det »klamt«, at nøgenscener fra ‘Blonde’ kommer til at cirkulere på nettet
'Blonde'. (Foto: Netflix)

Ana de Armas har sit livs rolle som Marilyn Monroe i Andrew Dominiks kontroversielle Netflix-film ‘Blonde’, der i den grad har delt vandene blandt de internationale anmeldere.

I filmen giver de Armas den alt, hvad hun har, med en lang række fysisk og psykisk krævende scener. Blandt andet en række scener, der involverer fuld nøgenhed, og som skuespilleren allerede nu forventer vil blive lagt på nettet.

»Jeg ved, hvad der kommer til at gå viralt, og det er klamt«, siger Ana de Armas i et interview med Variety og fortsætter:

»Jeg bliver oprørt af overhovedet at tænke på det. Det er ude af mine hænder. Man kan ikke rigtig kontrollere, hvad de gør, og hvordan de tager tingene ude af kontekst. Det gav mig ikke kolde fødder, men det gav mig en dårlig smag i munden at tænke på fremtiden for de klip«.

»Jeg gjorde ting for filmen, jeg aldrig ville have gjort for nogle andre nogensinde. Jeg gjorde det for hende (Monroe, red.), og jeg gjorde det for Andrew (filmens instruktør, red.)«.

‘Blonde’ havde verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig tidligere på måneden og rammer Netflix den 28. september.

Vores udsendte i Venedig var stærkt begejstret for filmens overrumplende formsprog og traumatiserende skildring af Monroes liv som ikon og publikums medskyld i hendes død.

Fra andre kanter har filmens kontroversielle fremstilling af Monroe mødt kritik for at dehumanisere Monroe ved at vise hende gennemgå en stribe af overgreb.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af