Det hypede kokkedrama ‘The Bear’ får dansk premieredato

Det hypede kokkedrama ‘The Bear’ får dansk premieredato
Foto: FX 'The Bear'

En af sommerens mest hypede amerikanske serier har endelig fået dansk premieredato.

Fans af det notorisk intense liv i professionelle køkkener krydret med familiedrama kan glæde sig til den 5. oktober, hvor alle otte afsnit af den kritikerroste dramady-serie ’The Bear’ kan ses på Disney+.

Serien udspiller sig omkring Carmen ‘Carmy’ Berzatto (spillet af Jeremy Allen White), der lever et liv på øverste hylde af restaurantverdenen som haute cuisine-kok, men må vende tilbage til sin hjemstavn Chicago i kølvandet på sin brors selvmord.

Her står han over for at tackle sorgen over familiens tab såvel som den forgældede rodebutik af en sandwichbutik, broren Mikey drev og nu har testamenteret til Carmy. Selvom der er langt fra Michelin-stjerner til familieforetagendet ‘The Original Beef of Chicagoland’, tyder alt på, at bølgerne også kan gå utroligt højt i sandwichkøkkenet –  især når der er et familietraume med på slæb.

’The Bear’ er skabt  af Christopher Storer, som udover at have instrueret comedy specials for navne som Bo Burnham, Hasan Minhaj og Ramy Youssef fik stor succes med sin seriedebut, der blev hyldet af både publikum og kritikere, da den i juni landede i USA.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Shameless’-skuespilleren Jeremy Allen Whites Carmy gøres blandt andet selskab af Ebon Moss-Bachrach som køkkenets tidligere alfahan Richie, som ‘Girls’-fans vil genkende som Marnies selvhøjtidelige musikerkæreste Desi, der i ‘The Bear’ hurtigt stødes på manchetterne af arvtagerens nye takter.

FX, der har produceret serien, har allerede givet sæson to grønt lys, som ventes ude i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af