Johnny Depp og Amber Heard-sagen er allerede blevet filmatiseret

Johnny Depp og Amber Heard-sagen er allerede blevet filmatiseret
Amber Heard og Johnny Depp i 2015. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

Det er ikke mange måneder siden retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard tiltrak et svimlende stort publikum og blev en af de mest skandaløse og omdiskuterede af sin slags.

Men nu kan seere snart opleve eller genopleve den to måneder lange injuriesag i den kommende film ’Hot Take: The Depp/Heard Trial’, hvor det ellers rigeligt utrolige og tumultariske forhold mellem de to skuespillere, både i og uden for retten, altså bliver forvandlet til en dramatisk fiktionsfilm.

Filmen bliver produceret direkte til tv-formatet, hvor det vil kunne ses i USA på den gratis streamingtjeneste Tubi, der er ejet af Fox.

Rollerne som henholdsvis Johnny Depp og Amber Heard bliver indtaget af Mark Hapka og Megan Davis.

’Hot Take: The Depp/Heard Trial’ får allerede premiere den 30. september kun fire måneder efter sagens afgørelse. Om den hurtige produktion udtaler Adam Lewinson (via TVLine), der er chef for indholdsproduktion hos Tubi, at det blev gjort for at:

» (… ) indfange et rettidigt portræt af en historie, som blev del af en kulturel tidsånd, der malede et unikt billede af, hvad millioner af folk så udfolde sig i alverdens nyhedsoverskrifter i løbet af sommeren«.

Virkelighedens sag endte i Depps favør, efter det kom frem, at der var juridisk belæg for, at Heard havde bagvasket sin eksmand og derfor skulle kompensere for de skader, der blev forvoldt mod hans karriere.

Det vides endnu ikke om ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ får dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af