Marvel afslører castet til antiheltefilmen ‘Thunderbolts’ – blandt andre Florence Pugh og David Harbour

Marvel afslører castet til antiheltefilmen ‘Thunderbolts’ – blandt andre Florence Pugh og David Harbour
Florence Pugh, David Harbour og Scarlett Johansson i 'Black Widow'. (Foto: Marvel)

Marvel stiller snart med sit eget hold af antihelte i filmen ‘Thunderbolts’.

Under Disney-konferencen D23 løftede Kevin Feige og co. sløret for, hvilke skuespillere vi kan se frem til at møde i den nye film.

‘Thunderbolts’ byder på de velkendte Marvel-navne Florence Pugh (Yelena, den nye Black Widow), David Harbour (Red Guardian), Sebastian Stan (Winter Soldier), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine), Wyatt Russell (U.S. Agent), Hannah John-Kamen (Ghost) og Olga Kurylenko (Taskmaster).

Karaktererne er løftet fra tidligere Marvel-værker som ‘Black Widow’, ‘Falcon and the Winter Soldier’ og ‘Ant-Man and the Wasp’. Mod forventning blev hverken Daniel Bruhls Baron Von Zemo eller Emily VanCamps Sharon Carter annonceret til filmen, men det skulle ikke, hvis de to karakterer alligevel dukker op efter deres tørn i ‘Falcon and the Winter Soldier’.

Filmens handling er endnu ikke blevet afsløret, men det formodes, at antiheltene bliver bragt sammen af den amerikanske regering som en erstatning for The Avengers, så Jorden igen kan have et hold superhelte til at passe på sig.

‘Thunderbolts’ instrueres af Jake Schreier efter manuskript af blandt andre Eric Pearson (‘Thor: Ragnarok’).

Filmen får premiere 26. juli 2024 og er den sidste installation i MCU’s femte fase.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af