Olivia Wilde kommenterer kontroverserne omkring ‘Don’t Worry Darling’ i nyt interview

Olivia Wilde kommenterer kontroverserne omkring ‘Don’t Worry Darling’ i nyt interview
Olivia Wilde. (Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ugens helt store samtaleemne på filmfronten har været Olivia Wildes stjernespækkede mysteriefilm ‘Don’t Worry Darling’.

Filmen fik en blandet modtagelse ved filmfestivalen i Venedig, men har særligt trukket overskrifter på grund af rygterne om splid bag kameraet. 

Blandt andet har Wilde og Shia LaBeouf, der tidligere var tilknyttet projektet i den rolle, som endte med at gå til Harry Styles, diskuteret, hvorfor LaBeouf forlod filmen. 

Wilde har sagt, at han blev fyret, mens LaBeouf har beskrevet, at han gik frivilligt på grund af logistiske problemer.

I et nyt interview med Vanity Fair står Wilde fast på, at LaBeouf blev afskediget: 

»Denne problemstilling er meget mere nuanceret, end nogle private beskeder frigivet ude af kontekst giver indtryk af«, siger Wilde med referencer til de beskeder, LaBeouf har videredelt. 

Hun fortsætter: »Alt, jeg kan sige, er, at han blev erstattet, og der var ingen mulighed for at fortsætte med ham«.

I interviewet med Vanity Fair forsøger Wilde også at rense luften omkring den rygtede beef mellem hende og hovedrolleindehaver Florence Pugh: 

»Florence er en af de mest efterspurgte skuespillerinder i universet. Hun er i gang med optagelserne til ‘Dune’. Jeg kan forstå, at nogen havde forventet, at hun ville være mere engageret (i filmen, red.) på sociale medier. Jeg hyrede hende ikke for at poste. Jeg hyrede hende for at spille skuespil. Hun opfyldte enhver forventning, jeg havde til hende. Det er det eneste, der betyder noget for mig«, siger hun og fortsætter: 

»Florences præstation i filmen er fænomenal. Jeg synes, det er utroligt, at medierne hellere vil fokusere på grundløse rygter og sladder og dermed overskygge hendes talent. Hun fortjener mere end det. Det samme gør filmen og alle, der har arbejdet hårdt på den«.

‘Don’t Worry Darling’ får dansk premiere 22. september. Læs vores udsendte i Venedigs reaktion på filmen her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af