Olivia Wilde undviger spørgsmål om strid med Florence Pugh: »Internettet fodrer sig selv«

Olivia Wilde undviger spørgsmål om strid med Florence Pugh: »Internettet fodrer sig selv«
'Don't Worry Darling'-holdet til verdenspremieren ved Venedig Film Festival. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Det helt store samtaleemne ved Venedig Film Festival mandag var rygterne om drama mellem ‘Don’t Worry Darling’-instruktør Olivia Wilde og hovedrolleindehaver Florence Pugh.

Det vakte opsigt, at Pugh undlod at deltage i den ellers mere eller mindre obligatoriske pressekonference for i stedet kun at dukke op ved den røde løber og selve premieren. 

Til pressekonferencen gled Wilde af på et spørgsmål, der bad hende »rense luften« med Pugh. Det skriver Variety.

»Pugh er en kraft. Vi er meget taknemmelige over, at hun har mulighed for at deltage på den røde løber i aften, selvom hun er i gang med optagelserne til ‘Dune’,« sagde Wilde og fortsatte:

»Som instruktør ved jeg, hvor forstyrrende det kan være at miste en skuespiller selv for en dag, så jeg er meget taknemmelig over for hende og ‘Dune’-instruktør Denis Villeneuve for at hjælpe os. Vi vil fejre hendes arbejde i aften. Jeg kan ikke beskrive, hvor beæret jeg er over at have hende til at spille hovedrollen. Hun er fantastisk«. 

»Hvad angår alle de endeløse tabloide rygter og al støjen derude: Internettet fodrer sig selv. Jeg føler ikke, at jeg behøver at bidrage. Jeg synes, det er tilstrækkeligt velernæret«. 

Hvad præcis der har forårsaget ondt blod mellem Wilde og Pugh er uvist, men flere har på sociale medier bemærket, at de to dårligt så på hinanden, da de deltog på den røde løber og senere ved premieren, hvor Pugh var den første til at forlade salen. 

Florence Pugh har kun givet ét interview omkring filmen, og hun har ikke delt synderligt meget om den på sociale medier. Da hun på den røde løber svarede på et spørgsmål om, hvad der gør hendes rolle i filmen inspirerende, gjorde hun intet for at glatte rygterne ud:

»Jeg synes, det er meget, meget inspirerende at se en kvinde skubbe imod og sige nej og stille spørgsmålstegn ved alting. Og det er meget spændende at se en kvinde gøre det ind og ud – og uden for kameraet«, sagde hun.

‘Don’t Worry Darling’ får dansk premiere 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af