Dramaet om ‘Don’t Worry Darling’ vokser: Florence Pugh medvirker ikke i pressekonference ved filmens premiere

Dramaet om ‘Don’t Worry Darling’ vokser: Florence Pugh medvirker ikke i pressekonference ved filmens premiere
Harry Styles og Florence Pugh i 'Don't Worry Darling'. (Foto: Warner)

Der er et mindre stormvejr i gang omkring Olivia Wildes ventede storfilm ‘Don’t Worry Darling’, der i morgen får verdenspremiere ved filmfestivalen i Venedig.

Først var der rygter om, at Florence Pugh og Olivia Wilde ikke var på god fod efter optagelserne. Dernæst var der fokus på Shia LaBeouf, som måtte forlade produktionen i utide (han blev senere erstattet af Harry Styles) – en exit, Olivia Wilde sagde var en fyring, men som LaBeouf senere modsagde.

Nu pustes der yderligere til ilden. Dagen inden premieren og den dertilhørende pressekonference i Venedig – hvor hovedrolleindehavere snart sagt altid deltager – har Warner Bros. meddelt, at Pugh ikke vil stille op. I stedet bliver hun fløjet til Venedig for udelukkende at medvirke på den røde løber. Det skriver Variety.

Den officielle forklaring er, at hun er i gang med optagelserne til ‘Dune: Del 2’ i Budapest, hvilket gør, at hun først kan lande i Venedig efter pressekonferencen og må tage afsted umiddelbart efter premieren samme aften.

Det virker dog bemærkelsesværdigt, at hendes skema skulle være umådeligt presset – særligt i lyset af, at ‘Dune’-hovedrolleindehaveren Timothée Chalamet uden problemer tog et par dage ud af kalenderen i sidste uge for at promovere sin nye kannibalfilm ‘Bones and All’.

Måske vi bliver klogere på, om der er konflikter i kulissen, når pressekonferencen løber af stablen i morgen med Olivia Wilde og Harry Styles.

‘Don’t Worry Darling’ får dansk premiere 22. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af