Se Cate Blanchett i den første fulde trailer til Oscar-kandidaten ’Tár’

Se Cate Blanchett i den første fulde trailer til Oscar-kandidaten ’Tár’
Cate Blanchett i 'Tár'. (Foto: PR)

En af de helt store Oscar-favoritter er Todd Fields intense skildring af krænkelseskultur, filmen ’Tár’.

Dramaet, som har Cate Blanchett i hovedrollen, markerer Fields tilbagevenden som instruktør efter næsten to årtier, og efter vi fik en kortere teaser i august kan man nu se den første fulde trailer til den psykologiske dramafilm.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Tár’ var en af de mest ventede film op til efterårets festivalsæson, og den generede da også stor omtale ved filmfestivalen i Venedig, hvor Soundvenues udsendte, Jakob Freudendal, især storroste Blanchett for sit portræt af den fiktive verdensklassedirigent Lydia Tár.

»Blanchett er med i snart sagt hvert et billede i filmen. Hun er en tour de force, der med mikroskopiske skift i sin mimik, afslører ting, som karakteren desperat forsøger at skjule. Langsomt går Lydia Tár i spåner for øjnene af os. Det er en uforglemmelig præstation, som vi utvivlsomt kommer til at høre meget mere om i den kommende prissæson«, skrev han.

Traileren giver et endnu dybere blik ind i Lydia Társ frembrusende karriere, hendes mørke hemmeligheder, og hvordan det hele langsomt krakelerer i sidste ende. En vaskeægte rise and fall-fortælling.

Todd Fields seneste film ’Little Children’ fra 2006 blev nomineret til en Oscar for bedste originale manuskript, men den 58-årige amerikaner, der slog igennem med den mesterlige ’In the Bedroom’ fra 2001, har ikke instrueret noget siden.

Men med ’Tár’s flotte modtagelse ved efterårets festivaler kan der være hæder i sigte for den tilbagevendte instruktør.

’Tár’ får premiere den 23. februar til næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af