Se Daniel Craig, Edward Norton og Janelle Monáe i første trailer til ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Se Daniel Craig, Edward Norton og Janelle Monáe i første trailer til ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Daniel Craig er tilbage som detektiv Benoit Blanc i opfølgeren til Rian Johnsons kæmpe krimisucces – ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Og en ting er sikker: »Everyone’s in danger«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Denne gang stiger Craigs detektiv Blanc med Edward Norton som tech-milliardær ombord på en millionyacht med kurs mod en græsk ø. Hvor der selvfølgelig er endnu et puslespil af en mordgåde, der skal løses i excentrisk selskab. Milliardæren har nemlig inviteret alle sine venner med på tur.

Rollelisten lader til at være originalen værdig med blandt andre Ethan Hawke, Kate Hudson, Janelle Monáe, Dave Bautista og Kathryn Hahn som passagerer på mordbåden til den græske villa.

Et stort mekanisk puslespil vækker desuden opsigt i traileren, hvilket peger på, at der endnu en gang et fysisk spil, der spiller en rolle i opklaringen af sagen.

Rian Johnson har både skrevet og instrueret opfølgeren til ‘Knives Out’-succesen. Originalen fik Netflix til at svinge sig op på at betale ham intet mindre end 2,5 milliarder kroner for hele to planlagte opfølgere til premiere på tjenesten, hvoraf ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ altså er den første i streamingsamarbejdet.

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ rammer Netflix den 23. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af