Se den vilde teaser til Nicolas Winding Refns neonnoirserie ‘Copenhagen Cowboy’

Se den vilde teaser til Nicolas Winding Refns neonnoirserie ‘Copenhagen Cowboy’
Angela Bundalovic i 'Copenhagen Cowboy'. (Foto: Magnus Jønck/Netflix)

Efter årevis i udlandet vender Nicolas Winding Refn hjem. Den danske stjerneinstruktør er snart aktuel med Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’, en neonnoirserie sat i den kriminelle underverden i København.

Den første teaser er netop landet, og den sætter et imponerende visuelt univers i udsigt, der er helt i tråd med Refns sidste fire skæringer, ‘Drive’, ‘Only God Forgives’, ‘The Neon Demon’ og ‘Too Old to Die Young’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den to minutter lange, dialogløse teaser afslører ikke meget omkring selve plottet, men i den officielle (og mystificerende) synopsis fra Netflix beskrives serien således:

»’Copenhagen Cowboy’ er en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie på seks afsnit om en mystisk, ung, kvindelig helt, Miu. Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser hun det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden. I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange«.

Hovedrollen spilles af Angela Bundalovic, der får selskab af blandt andre Zlatko Buric, Refns datter Lola Corfixen, Andreas Lykke Jørgensen samt Mads Brügger og Mikael Bertelsen (og Refn selv, hvis man skal dømme fra teaseren).

‘Copenhagen Cowboy’ får verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig i næste uge, hvor Soundvenues udsendte vil rapportere om serien.

Serien får premiere på Netflix senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af