Se traileren til Tobias Lindholms seriemorderfilm ‘The Good Nurse’ med Eddie Redmayne og Jessica Chastain

Se traileren til Tobias Lindholms seriemorderfilm ‘The Good Nurse’ med Eddie Redmayne og Jessica Chastain
'The Good Nurse'. (Foto: JoJo Whilden/Netflix)

Tobias Lindholm har i de seneste år specialiseret sig i at dramatisere virkelige mordsager som episodeinstruktør på ‘Mindhunter’ og senere med ‘Efterforskningen’.

Nu kaster han sig over endnu en berygtet sag med sin internationale spillefilmdebut, Netflix-filmen ‘The Good Nurse’, der har Oscar-vinderne Eddie Redmayne og Jessica Chastain i hovedrollerne.

Den første trailer til den imødesete film er netop landet. Her ser vi Redmayne i rollen som Charles Cullen, den virkelige morder, der formodes at have dræbt op mod 400 mennesker i sin 16 år som sygeplejerske på en række amerikanske hospitaler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da en patient uventet omkommer med insulin i blodet, fatter Cullens kollega Amy (Chastain) mistanke til Cullen og indleder sin egen efterforskning af den suspekte sygeplejerske. 

At dømme ud fra traileren, er der et inciterende spil katten efter musen i vente.

‘The Good Nurse’ er Lindholms første spillefilm siden Oscar-nominerede ‘Krigen’ fra 2015. Den har været i udvikling i snart seks år, men får altså endelig premiere på Netflix 26. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af