Tom Hardy stillede overraskende op til Jiu-Jitsu-stævne – vandt alle sine kampe

Tom Hardy stillede overraskende op til Jiu-Jitsu-stævne – vandt alle sine kampe
Tom Hardy i 'Warrior'. (Foto: PR)

Tom Hardy spillede en frygtindgydende MMA-fighter i den fremragende kampsportsfilm ‘Warrior’ fra 2011 og en uforbederlig slagsbror i Nicolas Winding Refns ‘Bronson’ fra 2008. Og noget tyder på, at han også i virkeligheden forstår at slå fra sig.

Ifølge The Guardian og Hyde News & Pictures stillede den 45-årige skuespiller overraskende op til et stævne i Brasiliansk Jiu Jitsu på en skole i den engelske by Milton Keynes.

Hardy, der har det blå bælte i jiu jitsu, var indmeldt i sit fødenavn, Edward Hardy, og vandt alle sine kampe og dermed turneringen.

»Alle genkendte ham, men han var ydmyg og lod folk tage billeder med ham. Det var en stor fornøjelse, at han konkurrerede ved vores event«, sagde en talsperson for turneringen ifølge The Guardian, der beskrev ham som »en rigtigt flink fyr«.

Det er ikke første gang, Hardy laver en surprise-optræden ved en Jiu-Jitsu-turnering.

I august vandt han en turnering i Wolwerhampton, der rejste penge til blandt andre krigsveteraner og nødhjælpsarbejdere. Hardy er selv tilknyttet organisationen REORG, der underviser i jiu-jitus til folk med alvorlige skader eller med PTSD eller depression.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af