Christian Bale opklarer mord med en ung Edgar Allan Poe i traileren til ‘The Pale Blue Eye’

Christian Bale opklarer mord med en ung Edgar Allan Poe i traileren til ‘The Pale Blue Eye’
'The Pale Blue Eye'. (Foto: Scott Garfield/Netflix)

Christian Bale og instruktør Scott Cooper laver et hattrick, når den gotiske gysermysteriefilm ‘The Pale Blue Eye’ rammer Netflix til januar. Traileren kan ses nu.

Duoen har før arbejdet sammen på filmene ‘Out of the Furnace’, der fik fine ord med på vejen af Soundvenues anmelder, og westerndramaet ‘Hostiles’.

Deres nye film er baseret på Louis Bayards værk af samme navn og fokuserer på en række mord på det amerikanske militærakademi ved West Point i 1830. Bale spiller her en garvet detektiv, som bliver hyret til at opklare morderne, og han får uventet hjælp af en protegé, en ung og ukendt Edgar Allan Poe (Harry Melling).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren vidner om et mørkt (og køligt) mordmysterie, hvor navne som Gillian Anderson, Charlotte Gainsbourg og Robert Duvall også kommer til at medvirke, mens ‘Ringenes Herre’ og David Cronenberg-regular Howard Shore står for musikken.

Til Deadline har Scott Cooper om ‘The Pale Blue Eye’, og sit forhold til Edgar Allen Poe, tidligere udtalt:

»Det her er mit forsøg på at lave en stor whodunnit med en seriemorder i centrum. Jeg vil gerne lave film, der skubber mig et anderledes og måske ubehageligt sted hen, men jeg er glad for at have Christian sammen med mig«, siger Cooper og fortsætter:

»Jeg har villet lave denne (film, red.) i over et årti, og heldigvis passer Christian nu perfekt aldersmæssigt til hovedrollen. Han var alt for ung, da jeg først tænkte på at lave den. Film bør laves på det rigtige tidspunkt. Christian er en efterspurgt skuespiller, men det at kunne lave filmen med ham er virkelig en fornøjelse«.

‘The Pale Blue Eye’ får premiere på Netflix 6. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af