Christian Bale skylder Leonardo DiCaprio hele sin karriere– »de tilbød hver eneste af de roller til ham først«

Christian Bale skylder Leonardo DiCaprio hele sin karriere– »de tilbød hver eneste af de roller til ham først«
Christian Bale. (Foto: Sean Gallup/Getty Images)

Selvom Christian Bale er på presstur i forbindelse med David O. Russells stjernespækkede ‘Amsterdam’, er han ikke bleg for at bruge sin tid på at sige tak til en helt anden Hollywood-stjerne

Den ‘Amsterdam’-aktuelle skuespiller fortæller i et nyt interview med magasinet GQ, at han skylder Leonardo DiCaprio alt. 

Fordi han har været en fantastisk støtte og ven for Bale gennem tiden? 

Nej. Han vil gerne takke ham for hele sin karriere, fordi nærmest alle af Christian Bales største roller først blev tilbudt til Leo, men gik videre til Bale, efter han afslog dem. Det har den 48-årige waliser i hvert fald en kraftig mistanke om. 

»Når nogen får hvilken som helst rolle, så er det kun fordi, han allerede har sagt nej til den først« fortæller Bale i interviewet. 

»Det er lige meget, hvad folk fortæller dig. Det er lige meget, hvor gode venner du er med instruktørerne. Alle de folk som jeg har arbejdet sammen med gentagne gange – de tilbød hver eneste af de roller til ham først«.

Christian Bale er dog kun taknemmelig over at være den næste i køen:

»Så tak, Leo, for han får bogstaveligt talt lov til at vælge alt, han gør. Og godt for ham, han er fænomenal«.

I følge ‘Batman’-stjernen er Leonardo DiCaprio altså en af de eneste i Hollywood, der kan vælge alt, hvad han laver. Det er altså ikke kun Christian Bale, der kan glæde sig over at få Leonardo DiCaprios dyrebare rester, men alle på deres alder i Hollywood. Han har dog den største respekt for kollegaen, som han (selvfølgelig) mener har fortjent alle sine roller:

»Ved du hvor taknemmelig jeg er over for fanden at få noget overhovedet? Jeg mener, jeg kan ikke, det han (Leo, red.) kan. Og han gør det fremragende. Men jeg har på fornemmelsen, at næsten alle i Hollywood, der er på alder med ham har deres karrierer på baggrund af, hvilke projekter han har takket nej til«. 

En af de roller Christian Bale har DiCaprio at takke for, er en af skuespillerens mest ikoniske overhovedet. Nemlig Patrick Bateman i ‘American Psycho’.

I forbindelse med den film fortæller Bale i øvrigt, at han blev betalt så lidt, at selv filmens makeup-artister tjente mere end ham. Hvilket muligvis forklarer, hvorfor Leo takkede nej. Det var dog en rolle Bale ville have taget for enhver pris, og allerede var i gang med at forberede sig på, mens Leonardo DiCaprio stadig var knyttet til projektet. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af